Megnyílt a Sun City Hódmezővásárhelyen

Hódmezővásárhely - A Sun City vízi sportcentrum és kalandpálya családi nappal nyílt meg a Hódmezővásárhely melletti Kishomokon.

Munkatársunktól

A Délút Építő és Bányászati Kft. a Turisztikai szolgáltatások fejlesztése című pályázaton közel 47 millió forintot nyert erre, vissza nem térítendő támogatásként. A három volt bányatóból alakították ki a jetskipályát, a csónakázótavat, a szabad strandot, plázst és a horgásztavat. Épült játszótér, kalandpálya a tavak mellett és felett.

Megnyílt a Sun City Vásárhelyen. Fotó: Frank Yvette (galéria)


A 10 hektáros területen lábtenisz-, strandröplabda és -kézilabdapálya, valamint több közösségi tér létesült: kerti pavilonok és 200 négyzetméteres fogadóépület kávézóval, büfével. A komplexum 15 embernek ad munkát. A pénteki sajtóbejárás és avatás után tegnap a családok vehették birtokba a kalandparkot, és főleg a gyerekek igyekeztek minden látványosságot, attrakciót kipróbálni – élvezték a különböző feladatok, próbák teljesítését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!