Elégedetlen az Unióval, és aláírást gyűjt a MIÉP

Hódmezővásárhely - Országos elégedetlenségi felmérést végez, aláírásokat gyűjt az Európai Unióval szemben a MIÉP – hangzott el szombaton Vásárhelyen.

Munkatársunktól

[namelink name="Tóth Ernő"], a párt vásárhelyi alapszervezetének elnöke, megyei alelnök elmondta: már a 2004-es csatlakozáskor is az szerepelt ellenkampányukban, hogy önfeláldozó feltételekkel nem lett volna szabad belépni az Európai Unióba.

Mindent Vásárhelyről

A delmagyar.hu hivatalos Hódmezővásárhely Facebook-oldala, nem csak vásárhelyieknek.

– A csatlakozás után az álszocialista, neoliberális kormányok alatt a nemzeti vagyon döntő része eltűnt. Egész iparágakat szállt meg és tüntetett el Magyarországról az EU mögött álló multi és transznacionális érdekszövetség. Veszteséget szenvedett többek között a gépipar, a kohászat, a cukorgyártás, a növénytermesztés, az állattenyésztés, a mezőgazdasági feldolgozóipar – sorolta. Hozzátette: a MIÉP célja az elégedetlenségi felméréssel, az aláírásgyűjtéssel, hogy tárgyalják újra a csatlakozási szerződéseket a kompromisszumteremtés jegyében. Augusztus 10-éig Vásárhelyen szombatonként 8–12 óráig a Kossuth téri postánál lehet aláírni az íveket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!