Megalakult a székkutasi testület

Székkutas - Nem kellett sokat izgulnia Székkutason az idei választásokon Szél Istvánnak (Fidesz), mivel más nem jelöltette magát polgármesternek.

Munkatársunktól

A régi-új polgármester és a képviselők hétfőn vették át megbízólevelüket, illetve tették le az esküt. A falu első embere az új ciklusban a legfontosabb feladatnak tartja, hogy elkezdjék, majd be is fejezzék a szennyvízberuházást. A munkálatokra már nem kell sokat várniuk a helyieknek, hiszen csütörtök délután írják alá a kivitelezési szerződést.

[namelink name="Szél István"] tervei között szerepel az egészségház felújítása, a művelődési ház külső és belső állagmegőrzése. Térfigyelő kamerarendszert építenének ki, de új munkahelyek létesítése is a feladatok között szerepel. A hétfői alakuló ülésen kiderült, a polgármester havi bruttó illetménye 448 ezer 727 forint, ami mellé 15 százalék költségtérítés jár. [namelink name="Rostás Péter"] alpolgármester 200 ezer forintos illetményének feléről lemondott, és a falu fejlesztésére ajánlotta fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!