A Vásárhelyen elfogott díler üzemeltette nagykőrösi droglabort

Hónapok óta üzemeltette a droglabort, ahol a rendőrök kábítószer előállításához szükséges különféle vegyszereket és eszközöket, illetve már kész kábítószergyanús port foglaltak le.

delmagyar.hu

Mint ismert, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályának nyomozói a speciális támogató egységgel együttműködve akkor fogták el K. Ottót 2015. november 19-én 20 óra 55 perckor Hódmezővásárhely belvárosában, amikor mintegy 70 gramm amfetamin tartalmú kábítószert adott át két férfinak.


A 29 éves kecskeméti férfit a rendőrség kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette. A felderítő osztály nyomozói a további adatgyűjtés eredményeként 2015. november 20-án egy nagykőrösi tanyán elfogták P. Istvánt, aki a megalapozott gyanú szerint K. Ottó megbízásából állította elő a kábítószert, aki azután a vevőkhöz eljuttatta az anyagot.


A 30 éves férfi már hónapok óta üzemeltette a droglabort, ahol a rendőrök kábítószer előállításához szükséges különféle vegyszereket és eszközöket, illetve már kész kábítószergyanús port foglaltak le.


P. István beismerte a bűncselekmény elkövetését. Ellene kábítószer birtoklása bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás őrizetbe vétele mellett. A nyomozási bíró 2015. november 21-én elrendelte mindkét gyanúsított előzetes letartóztatását.



 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!