Felújított fürdőszoba a Malom utcai oviban

Átadták a vásárhelyi Malom utcai Óvodában a Villeroy & Boch Magyarország Kft. és 11 partnercége által felújított egyik fürdőszobát.

Imre Péter

Hideg Gábor, a cég ügyvezető igazgatója a tegnapi rendezvényen elmondta: tavaly az Alföldi Porcelán jogutódjaként 50. születésnapját ünnepelte a Villeroy & Boch, ennek részeként újulhat meg az önkormányzat által kiválasztott ovi két vizesblokkja: a kisebbet tegnap adták át, a nagyobb nyáron készül el.– A Villeroy a szanitereket, a szintén helyi Keramitalia Kft. pedig az általuk gyártott burkolólapokat biztosította a munkához.

A gyerekek az ünnepség után máris kipróbálták a megújult fürdőszobát. Fotó: Imre Péter

A gyerekek az ünnepség után máris kipróbálták a megújult fürdőszobát. Fotó: Imre Péter

Tavaly egy jótékonysági árverésen a Villeroy 10 különleges mosdójának eladásából 600 ezer forint folyt be. Ezt is a Malom utcai ovi mosdóira költik. Almási István polgármester mind a 12 közreműködő cégnek köszönetet mondott, és bízik benne: a kezdeményezés ösztönzi a többi helyi nagyvállalatot is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!