Tusfürdőt, dezodort, italt és csokit lopott Vásárhelyen - talán randira készült?

A rendőrség gyanúsítottként hallgatott ki egy 22 éves férfit, aki tisztálkodási szereket, édességet és szeszes italt tulajdonított el több hódmezővásárhelyi üzletből. Sz. Márkot a nyomozók őrizetbe vették.

A gyanú szerint a férfi 2016. augusztus 17. és 19. között összesen három élelmiszerüzletből, egy italboltból és egy drogériából csokoládékat, szeszes italokat, samponokat, tusfürdőket és izzadásgátlókat lopott el.

A férfi a rendelkezésre álló adatok szerint korábban engedély nélkül egyik rokona lakásába is bement, majd egy vásárhelyi szórakozóhelyről egy pénztárcát lopott el a sértett személyes irataival együtt.

A hódmezővásárhelyi rendőrök augusztus 24-én elfogták a 22 éves Sz. Márkot. A gyanúsított kihallgatása során elismerte a terhére rótt bűncselekmények elkövetését. A férfi ellen lopás és magánlaksértés miatt indult eljárás. A nyomozók őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását - adta hírül a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!