Vásárhelyi felsősök az M5-ön

Hódmezővásárhely - Különleges volt. Meg szerettem volna mutatni magam, hogy milyen jó sportoló vagyok - kezdte beszélgetésünket Nagy Szabolcs, a vásárhelyi Varga Tamás Általános Iskola 6. osztályos tanulója.

Antal Sándor

Az iskolában a közelmúltban kétszer is forgatott az M5 csatorna naponta jelentkező Felsős magazinműsora. Előbb egy irodalomórán Petőfi Sándor János vitéz című művének erkölcsi dilemmáira keresték a választ, majd egy testnevelés- és egy erkölcstanórán forgattak.


– A János vitézről beszélgettünk. Bírósági játékokat játszottunk – magyarázta [namelink name="Miklós Emma"], aki szintén nyilatkozott a csatornának is. – Élveztük a forgatást, már vissza is néztük magunkat, szerintem jól sikerült – fogalmazott a diáklány.


[namelink name="Rácz-Balog Renáta"] intézményvezető-helyettes elmesélte: egy-egy gyerek megnyílt a kamerák előtt, és új oldalát mutatta meg. – A forgatásnak, úgy néz ki, lesz folytatása, de egyelőre nem tudjuk, mikor – tette hozzá [namelink name="Farkas Zsuzsanna"] igazgató.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!