Délmagyar logó

2017. 06. 27. kedd - László 17°C | 33°C Még több cikk.

28 ezer látogató a Tornyaiban

Hódmezővásárhely - Marketingről, látogatói számról, fellépti díjak elmaradásáról is szó esett a pénteki közgyűlésen a vásárhelyi Tornyai-múzeum és a Bessenyei művelődési központ beszámolóján.
Mindent Vásárhelyről

A delmagyar.hu hivatalos Hódmezővásárhely Facebook-oldala, nem csak vásárhelyieknek.

Közel 28 ezren látták az elmúlt 1 évben a felújított Tornyai János Múzeum és Alföldi Galéria kiállításait – hangzott el a pénteki közgyűlésen Vásárhelyen. Nagy Imre igazgató úgy vélte: nagyon jó ez az adat, viszont lehetne növelni a fizetőbetérők számát, ebben a reklám sokat segíthet. Az, hogy Budapestről is jöttek az Őszi Tárlatra, mert ott is ki volt plakátolva, jelzi, ha a jövőben lesz forrás marketingre, akkor tovább lehet emelni a számokat – jegyezte meg. Nagy Imre elmondta: nagyon sokan szeretnének Vásárhelyen kiállítani. Akadt olyan művész, aki jövőre már nem, csak 2015-ben tudja bemutatni alkotásait. Három marketingterv elkészítését javasolta Lázár János országgyűlési képviselő. Városit, regionálist Békés, Bács-Kiskun és Csongrád megyére kiterjesztve, valamint országosat.

Közel 15 telt házas koncertnek, táncos programnak adott otthont ugyancsak az elmúlt 1 évben a szintén felújított Bessenyei Ferenc Művelődési Központ (BFMK) – derült ki folytatásként Gajdán Bálint intézményvezető beszámolójából. Képviselői hozzászólásként elhangzott: az előterjesztésben az is szerepel, hogy a programokra költhető támogatás egy része nem érkezett meg, emiatt fellépti díjak kifizetésével maradtak el.

Évközben több olyan rendezvényt tartottak, amelyek nem tervezett költségekkel jártak. Így az előirányzott összeg egy részét más programokra fordították. A decemberi közgyűlésre előirányzat-módosítást nyújtanak be, és az összes fennmaradó kintlévőséget ki tudják fizetni – mondta Gajdán Bálint.

Olvasóink írták

  • 3. Hód 2013. november 21. 09:29
    „Ja, a kultúra itt nagyon dübörög, főleg hétvégénként...”
  • 2. mivan? 2013. november 18. 23:17
    „Legalább valami dübörög városunkban! Kultúr-turizmus! Erre már lehet építkezni!”
  • 1. grafika88 2013. november 18. 12:14
    „Érdekes szám. 28 000 látogató...és mennyi a fizetős ??? 1 /3 a ??????? ljanó mondja meg mi legyen kiállítva a múzeumba ???? UGYE ez csak VICCCCC ?????”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megújult a volt Korzó mozi

Megújult az egykori Korzó mozi homlokzata is Vásárhelyen, a munkálatokat a Hit Gyülekezetének városi csoportja végeztette el. Tovább olvasom