Délmagyar logó

2018. 05. 23. szerda - Dezső 16°C | 27°C Még több cikk.

43,7 millió a mindszenti ivóvízre

Mindszent - A Mindszent ivóvízrendszerének önálló fejlesztésére benyújtott pályázat sikerrel vette az első kört – tudtuk meg Zsótér Károly polgármestertől.
A kisváros 37,1 millió forintot nyert a beruházás megvalósítására. Az önkormányzati önrész 6,5 millió (erre az EU-önerőalapnál pályáznak majd), így a teljes büdzsé közel 43,7 millió forint. A projekt keretében az Észak utcai vízi telepen tisztítóművet létesítenek, és a vízvezeték-hálózat egy része is megújul. Elképzelhető, hogy a munkálatok már az idén elkezdődhetnek.

Olvasóink írták

  • 2. Holló 2012. április 25. 20:44
    „Falcao

    Ebben teljesen igazad van! De és had jöjjön egy de jobban örülnék ha nem a zsigmondi volna a gazda hanem a város, valamint a megújulás remélem azt eredményezi, hogy a telepen nem csak sugár irányúak lesznek a vezetékek hanem az utcák végén össze is lesznek kötve, mert most sajna csak a fővezetékhez képpest sugár irányú vezeték rendszer van ami azt jelenti, hogy ha egyszerre sokan használják csökken áganként a nyomás még ha össze volnának kötve a nyomás jóval egyformább volna.”
  • 1. Falcao 2012. április 25. 10:50
    „Csupa siker ez a város :)”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fasort ültetnek a vásárhelyi sétálóutcán

36 juharfa ültetését kezdték el kedden a vásárhelyi Dr. Rapcsák András utcán, a Kossuth tér és a Lázár utca közötti szakaszon. Tovább olvasom