Délmagyar logó

2018. 04. 21. szombat - Konrád 8°C | 22°C Még több cikk.

44 milliós pályázati támogatást kapott Mindszent

Mindszent - 21,3 millió forintra pályázott sikeresen a mindszenti önkormányzat. A támogatással költségtakarékosabb működést valósítanak meg, szakértők segítségével.
Mindent Vásárhelyről

A delmagyar.hu hivatalos Hódmezővásárhely Facebook-oldala, nem csak vásárhelyieknek.

Vizsgálják többek között az önkormányzat szerződéses kapcsolatait, azoknak a feladatoknak az ellátását, amelyeket kiszerveztek vagy ki kellene szervezni. Megnézik, az intézmények humánerőforrás-kapacitása megfelelő-e: egy-egy feladatra hány dolgozó jut, hogyan lehet csoportosítani az eredményesebb működésért a feladatokat. Felmérik azt is, a helyiek mennyire elégedettek a közszolgáltatásokkal, milyen igényeik vannak a problémák megoldására. Abban bíznak, hogy mindez hosszú távon megreformálhatja a polgármesteri hivatal és az intézmények munkáját. Jövő szeptember végéig kell megvalósítani a projektet. Másik pályázaton 23 millió forintot nyert a mindszenti kulturális központ a kisváros értékeit bemutató helyismereti, honismereti program megvalósítására. Korábban a helyi iskolának is volt hasonló projektje, ezt szeretnék bővíteni nemcsak a múlt, hanem a jelen értékeinek ismertetésével, a diákok mellett az idősebb korosztály bevonásával is.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sötétbe borulnak az újvárosi utcák

A Makai utcán és környékén rendszeresen gondok vannak a közvilágítással – panaszolta lapunknak vásárhelyi olvasónk, Romhányi Sándorné. Tovább olvasom