Délmagyar logó

2017. 10. 19. csütörtök - Nándor 10°C | 24°C Még több cikk.

5 éves az EVP

Hódmezővásárhely - Az idén 5 éves az Egészséges Vásárhely program. Elindul a Kistérségi Egészségfejlesztési Iroda létrehozása, az Európai Unió által támogatott 2 éves projekt és a prosztatamegbetegedések szűrése.
Mindent Vásárhelyről

A delmagyar.hu hivatalos Hódmezővásárhely Facebook-oldala, nem csak vásárhelyieknek.

Ez alkalomból rendezvénysorozatot tartanak a Zrínyi utcán és a kórházban szeptember 14-én 8-tól 12 óráig. Többek között ingyenes lakossági szűréseket végeznek, előadásokat hallgathatnak meg az egészséges életmóddal kapcsolatban.

A prosztatamegbetegedések szűrésének programjában a 45 év feletti férfiak szűrésen vehetnek részt, amely rizikókérdőív kitöltéséből, vérvételből áll, de urológus által végzett szűrés is lesz. Azoknak a férfiaknak, akik ezen a napon részt vesznek a szűrésén, nyereménysorsolás is lesz – fődíj egy férfi kerékpár.

Különböző programok is lesznek: modellautó- és kerékpár-bemutató, motoros szimuláció, de az idelátogatók megismerkedhetnek az elsősegélynyújtás alapjaival, a környezetvédelmi mérésekre alkalmas eszközökkel, kitölthetnek KRESZ-totót. A gyerekeket Grimm-busz Színházzal, gyermek néptánccal, arcfestéssel, kézműves- és más gyerekprogramokkal várják, emellett lesz hastánc, a Pumpkins trió pedig rockabilly slágereket ad elő.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szeptember közepén indul a csatornázás

Sajnos jó néhány olyan Európai Unió által támogatott program van, például szennyvízberuházások, egészségügyi fejlesztések, amelyek lassan haladnak. Tovább olvasom