Délmagyar logó

2017. 02. 22. szerda - Gerzson 2°C | 13°C Még több cikk.

5 évig Szedlák Renáta az igazgató

Mindszent - 2020-ig Szedlák Renáta vezeti a Mindszenti Általános Iskolát. Olyan intézményt szeretne, ahová örömmel járnak a gyerekek.
Az elmúlt tanév végén, 18 év igazgatói munka után Bagitáné Szécsényi Mária távozott a Mindszenti Általános Iskola éléről. Szedlák Renátát bízták meg az intézmény vezetésével, akinek kinevezése csak erre a tanévre szólt, mivel még nem volt meg a vezetői szakképesítése. A szlovák határ mellől származó pedagógus januárban teljesítette a szakvizsgát, majd újra megpályázta a Tisza-parti város iskolájának igazgatói állását. Április 21-én pedig már a fővárosban vehette át 5 évre szóló megbízatását.

Szedlák Renáta célja, hogy örömmel járjanak a gyerekek a mindszenti iskolába. A szerző felvétele
Szedlák Renáta célja, hogy örömmel járjanak a gyerekek a mindszenti iskolába. A szerző felvétele

– A céljaim nem változnak, továbbra is olyan iskolát szeretnék kialakítani, ahová öröm járni – kezdte beszélgetésünket Szedlák Renáta, aki a jelenlegi tanévről is beszélt lapunknak. – Mozgalmasan, tele pozitív élményekkel és tapasztalatokkal telt az idei esztendő – tette hozzá az igazgató, aki elmondása szerint a beilleszkedésben nagyon sokat segítettek a kollégák és a szülők.

Idén több pályázaton is nyert az iskola, a pénzt arra költik, hogy fejlesszék az intézményt. Nyáron elkezdődik az udvar felújítása, hiszen játszóteret alakítanak ki, a jelenlegi aszfaltpálya műfüves borítást kap.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kéziszerszámokat loptak Mindszenten

Egy mindszenti zártkertben lévő raktárhelyiségből lopott egy férfi. A rendőrök a tippadót is… Tovább olvasom