Délmagyar logó

2018. 04. 24. kedd - György 13°C | 24°C Még több cikk.

600 ezer forint a rablókért

Székkutas - A megyei rendőr-főkapitányság 200 ezer forint, a székkutasi Agip benzinkút üzemeltetője pedig 400 ezer forint nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, aki információval szolgál a töltőállomás kirablásával kapcsolatban.
Megírtuk: november 25-én kora este, nem sokkal a zárás előtt két férfi pisztolynak látszó tárggyal fenyegette meg a benzinkút kezelőjét, a napi bevételt követelve. A sötét ruhát viselő, fekete símaszkos rablók nem törődtek a biztonsági kamerával sem. A nyomravezetői díjat annak fizetik ki, aki az elkövetőkkel kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével a rablók közvetlenül azonosíthatók, bűnösségükre a gyanú megalapozottá válik. Szükség esetén biztosítják a tanúvédelmet is. A székkutasi benzinkútrablással kapcsolatban a rendőrség 107-es, 112-es segélyhívószáma vagy a 80/ 555-111-es Telefontanú száma hívható.

Olvasóink írták

  • 1. KolompárRómeó 2010. január 05. 13:56
    „Aki meg agyonveri őket, annak az adófizetők pénzét megspórolva újabb milliókat lehetne adni.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tehermentesítő az alagútban

Az északi elkerülő, illetve a Fáncsy utca és a vasút között a várost átszelő tehermentesítő út építését támogatja a vásárhelyi közgyűlés. Tovább olvasom