Délmagyar logó

2018. 04. 22. vasárnap - Csilla, Noémi 9°C | 24°C Még több cikk.

A gyorsjárat nélkül maradt Hód-Mező nem adja fel

Érdekes matricák tűntek föl a vásárhelyi autókon: az I love you, Hód-Mező feliratú ragaszok megjelenése egy spontán szimpátiatüntetésnek tűnik a helyi vállalkozás mellett. Mint kiderült, ez egy játék és egy reklámkampány része: a Hód-Mező saját tevékenységét próbálja népszerűsíteni, miután június elseje óta már nem üzemeltetheti a Vásárhely és Szeged közötti gyorsjáratot.
Gyerekjáték ebben a játékban részt venni. Kisfiú ragasztja a matricát a kocsi hátuljára. Fotó: Tésik Attila
Néhány napja olyan autókkal lehet találkozni Vásárhely-szerte, melyeken az I love you, Hód-Mező olvasható, s egy hód mosolyog mellette. A reklámfogást a cég, illetve a Rádió 7 marketingesei találták ki. Korábbi lapszámainkban többször foglalkoztunk azzal, hogy a Hód-Mező Kft. helyett június elsejével a Tisza Volán Zrt. üzemelteti a vásárhelyi és szegedi vasútállomás között közlekedő gyorsjáratokat. Eddig ugyanis a Hód-Mező sárga-kék buszai vitték az utasokat, de a minisztériumban most az állami céget bízták meg a feladattal.

– Az emberek többsége eddig csak úgy ismert minket, hogy mi üzemeltetjük a két nagyváros közti gyorsjáratot. Mi azonban több lábon is állunk – mondta Vecseyné Bartók Andrea, a kft. vezetője.

Van egy nagy szerelőműhelyük is, ahol fél éve már nem csupán saját buszaikat, hanem minden járművet szervizelnek. A gyorsjárat helyett pedig „átnyergeltek" a különbuszoztatásra. E tevékenységek megismertetésére találták ki ezt a promóciós játékot.
– Miután felröppent a hír, hogy nem a Hód-Mező viszi a gyorsjáratot, szerkesztőségünk tucatnyi SMS-t, telefont kapott, mert hallgatóink azt hitték, megszűnik a cég – nyilatkozta Égető Gyula.

A Rádió 7 tulajdonosától és vezetőjétől megtudtuk, a néhány napja indult játék népszerűnek látszik, a vásárhelyiek lokálpatrióták. Aki a rádióból vagy a Hód-Mezőtől szerzett matricát felragasztja a kocsijára, lefotózza, s beküldi szeptember 30-áig a jatek@radio7.hu e-mail címre, sorsoláson vehet részt, melynek fődíja egy színes televízió. Hamarosan nem csupán a fent említett két helyen lehet majd hozzájutni a Hód-Mezőt népszerűsítő matricához, több helyen is osztogatni fogják.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ördögh Béla főorvos életeleme a gyógyítás

Több mint negyvenezer műtétet végzett eddigi pályája során Ördögh Béla, a vásárhelyi Erzsébet-kórház… Tovább olvasom