Délmagyar logó

2017. 09. 21. csütörtök - Máté, Mirella 12°C | 17°C Még több cikk.

A három igen mellett kampányol az MDF

Hódmezővásárhely - Komolyan vesszük a népszavazást, hiszen demokratikus berendezkedésünk alapköve a népi kezdeményezés – mondta tegnap a március 9-i népszavazásról szóló sajtótájékoztatóján Mészáros Tamás.
A Magyar Demokrata Fórum vásárhelyi elnöke kiemelte: az igenek és nemek arányánál fontosabb a részvételi arány. Amennyiben érdektelenségbe fullad népszavazás, az azt jelenti, hogy a magyar emberek demokráciába vetett hite elveszett. A közöny pedig a szélsőségeket erősíti. Ezért a fórumosok úgy vélik, azok az erők, amelyek távolmaradásra késztetik a választókat, a demokratikus államrend ellen kampányolnak.

Az elnök arra buzdította a párt szavazóit, szimpatizánsait, hogy menjenek el voksolni és szavazzanak három igennel, hiszen minden olyan alkotmányos lépéssel egyetértenek, amellyel meg tudják rövidíteni a Gyurcsány-kormány regnálását. A tervezett több-biztosítós egészségügyi rendszer ellen aláírásgyűjtésbe is kezdett a párt Vásárhelyen, s eddig ezren látták el kézjegyükkel az íveket.

Olvasóink írták

 • 5. wura 2008. február 04. 14:16
  „Valóban nem kelletenének a referendumok, mert egy halom pénzébe kerül az országnak. A reformot meg úgy is megcsinálják.”
 • 4. Higi 2008. február 03. 13:36
  „Egyetértek a hsz-al,Ez az Mdf azt se tudja mikor mit beszél.
  A parlamentbe se volna semmi helye,olyan köpönyeg forgató.”
 • 3. Dongó 2008. február 03. 12:45
  „Elképzelhető az, hogy Ibike ki akarja egyenesíteni a nyakát.
  Az MDF mindig is lenézte a népet, de meg is kapta érte a jutalmát.”
 • 2. bumeráng 2008. február 02. 15:17
  „Már az MDF is kamkányol ? Hányan lesznek még ? A nagy semerre sem húzó párt ,hírtelen kinyilatkoztat! ! Még meg is mondja mit kell tenni . Talán még a szavazó fülkébe is bejönne velünk! Hű micsoda kiokítások Mi lesz még a szavazásig!”
 • 1. akárki 2008. február 02. 15:04
  „Bocsássanak meg nekem,de senki ,egyik párt se mondja már meg nekem :Menjek , ne menjek , igent, vagy nemet írjak! Minden áron ránk akarják erőltetni az elképzeléseiket ! Van mindenkinek saját elgondolása és hozzávaló esze !Ne higyjék már hogy ennyire buták vagyunk!Ezt az egész szavazási hacacárét 1 "ember " gyorsan kitalálta, nem törődve mennyi pénzbe kerül ! Álljanak már le !”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Baldio duó a cirkuszban

A kanadai Vancouverben, 97 éves korában, a közelmúltban hunyt el a neves repülőakrobata és… Tovább olvasom