Délmagyar logó

2016. 10. 25. kedd - Blanka, Bianka 12°C | 19°C

A HVDSZ feljelentést fontolgat

Ha megérkezik a legfőbb ügyészhez Lázár János bejelentése, melyet a múlt pénteki mentős haláleset és az egészségügyi reform összefüggéseiről fogalmazott meg, akkor a Hódmezővásárhely és Vidéke Demokratikus Szövetség arra kéri a legfőbb ügyészt, hogy hamis vád miatt Lázár ellen indítson eljárást.
Ha megérkezik a legfőbb ügyészhez Lázár János bejelentése, melyet a múlt pénteki mentős haláleset és az egészségügyi reform összefüggéseiről fogalmazott meg, akkor a Hódmezővásárhely és Vidéke Demokratikus Szövetség arra kéri a legfőbb ügyészt, hogy hamis vád miatt Lázár ellen indítson eljárást. A szervezet ezt sajtótájékoztatón jelentette be a minap.

A HVDSZ azt kéri a sajtón keresztül az Egészségügyi Minisztériumtól, hogy tegyen lépéseket a minisztériumot bíráló polgármester ellen, illetve arra kéri az parlament házelnökét, hogy indítványozza, vizsgálják felül Lázár honvédelmi és rendészeti bizottsági elnöki megbízását – jelentette be Erdélyi Miklós, a HVDSZ titkára. A szervezet álláspontja szerint Kallai Árpád, az Erzsébet-kórház főigazgatója és Kovács László orvosigazgató teremtett olyan helyzetet, mely nemcsak a kórházat sodorta veszélybe, de a város egészségügyi ellátását is.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kétszáz citrom Mónusék fáján

Óriási, bőven termő citromfa díszíti a vásárhelyi Mónus Jánosné házának udvarát. Emellett még az… Tovább olvasom