Délmagyar logó

2016. 12. 06. kedd - Miklós -5°C | 3°C

A jógától a kalózkodáson át a szépségig Vásárhelyen

Hódmezővásárhely - Közel négyezer vásárhelyi és környékbeli gyermekhez juttatják el a napokban a városban megrendezésre kerülő táborok, nyári gyermekprogramok ismertetőjét.
A Petőfi Sándor Művelődési Központ által összeállított kiadvány segítségével tizennégy tábor tudnivalóit ismerhetik meg a hódmezővásárhelyi szülők és tanulók.

Az egyik legizgalmasabbnak hangzó dzsembori a „Kalóz tábor" nevet viseli. A bátor jelentkezők igazi kiskalózként Mártélyon tölthetnek egy hetet – építhetnek majd tutajt vagy éppen kalóztanyát, de megismerhetik a vadonban való túlélés módszertanát is. A békésebb, jámborabb nebulók számára találták ki a jóga tábort, amelynek keretében feszültségoldó gyakorlatokat végezhetnek a tanév során kifárasztott gyermekek. Minden bizonnyal inkább a lányok számára tartogat kellemes perceket a szépségtábor, ahol a fodrászat, a kozmetika, a sminkelés és a fittnes alapjait sajátíthatják el a szépülni vágyók.

Az eddig említetteken túl lesz varázsceruza-, sakk-, sport-, bringa-, horgász-, tánc-, kézműves-, és informatikai tábor is. Az érdeklődők a kiadványból tudhatják meg, hogy miként és hol lehet jelentkezni az egyes programokra. A tájékoztatóhoz minden vásárhelyi iskolában hozzá lehet jutni.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pestet is bevették a megyei takszövök

Hódmezővásárhely - A bankok éles versenye közepette hosszú távra tervez az Apátfalvi… Tovább olvasom