Délmagyar logó

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 20°C Még több cikk.

A régi tusolót is üzembe helyezik

Felújítás miatt zárva tartják egy ideje a régi fűtött kabintusolókat a vásárhelyi strandfürdőben, mert horribilis összegbe kerülne, ha rendesen felújítanák, és vadonatúj tusolót építettek a vendégeknek a strandrekonstrukció idején.
Több, lapunkat is felkereső törzsvendég azonban azt kérte, hogy a régit is helyezzék ismét üzembe. Hasonló kérések eljutottak
Molnár Attilához, az uszodát üzemeltető Hód-Strand Kft. ügyvezető igazgatójához is, aki lapunknak elmondta: az igényeknek engedve még a fagyok előtt ismét megpróbálják használható állapotba hozni a régi kabintusolókat.

– Ha teljesen újjá akarnánk építeni, még a tetejét is le kellene cserélni, s a munkálatok tízmillió forintba is belekerülnének. Ha pedig csak az egészségügyi meszelést, s az apróbb renoválást végezzük el, akkor a tisztiorvosi szolgálat ismét kötelez bennünket a bezárására – villantotta fel a két lehetséges megoldás buktatóit az ügyvezető. Hozzátette, egyébként nem érti, hogy ha a hidegben a medencéktől a vendégek el tudnak ballagni a kabinjaikhoz, akkor miért nem tudnak az új kabintusolókhoz is elmenni. Az igényekhez igazodva mindenesetre megkeresik az optimális megoldást.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

''Kampányzáró'' falfirka Vásárhelyen

Fenyegető falfirkát írt valaki Bacsa Pál kerítésére a péntekre virradó éjjelen Vásárhelyen. A… Tovább olvasom