Délmagyar logó

2018. 03. 24. szombat - Gábor, Karina -4°C | 7°C Még több cikk.

A szexbolt elfogadott lett Hódmezővásárhelyen

Megszokottá, elfogadottá vált másfél esztendő alatt az, hogy Vásárhelyen is működik szexbolt. Igaz, Lénárt Árpád üzletét még mindig felkeresik olyanok is, akik csak azért térnek be, hogy kifejezzék ellenérzéseiket. Mindezek ellenére kialakult az üzlet stabil vevőköre.
Mára a szexuális segédeszközök kínálata jelentősen bővült. Fotó: Tésik Attila
Másfél esztendeje nyitott Vásárhely első és máig egyetlen szexboltja. A Lénárt Árpád üzemeltette Erogén Zóna olyannyira nem hivalkodó, hogy a belváros közelében egy udvari garázsban működik, s hollétéről csak a kapu fölé szerelt cégtábla tudósít.

– A szexboltról mindenkinek a guminő és a vibrátor jut az eszébe. Az utóbbi érthető, hiszen tizenöt évvel ezelőtt még csak csempészáruként jutott az országba. Mára a helyzet jelentősen konszolidálódott, azaz bőséges a kínálat a különféle segédeszközökből – árulta el Lénárt Árpád, aki saját bőrén is tapasztalta, hogy szexshopot üzemeltetni nem egyszerű, hiszen számtalanszor volt céltáblája mindenféle megjegyzésnek.

– Az üzleten kívül is volt, aki rosszallóan szólt hozzám, s a boltot is felkeresik néhányan, akik kifejezetten azért jönnek, hogy belém kössenek. Hozzászoktam már ezekhez. Persze száz érdeklődőből legfeljebb tizenöten mennek el úgy, hogy közlik, ez nem az ő boltjuk, nyolcvanöten azt mondják, jó, hogy van szexshop Vásárhelyen – tette hozzá az üzlettulajdonos.

Az Erogén Zóna törzsvevői a 25-50 év közötti házaspárok, akik legalább tízévnyi együttélésüket szeretnék változatosabbá tenni valamilyen itt kapható eszközzel. De vásárolt már 80 éves házaspár is. A boltba betérők egyébként általában szaktanácsot kérnek.

– Éppen úgy meg kellett tanulni ezt a szakmát, ahogy az élelmiszer-eladást is. Fontosak a visszajelzések, hiszen ezek alakítják az árukészlet összetételét. A visszatérő vásárlók kendőzetlenül elmondják, hogy amit előzőleg vettek, az bevált-e vagy sem, azaz jó volt, vagy éppen pocsék. – Lénárt Árpád hozzátette: mára az üzlet annyira felfutott, hogy már csak ezzel foglalkozik. Ráadásul a kialakult vásárlói kör mellett még mindig felkeresik az üzletet újabb és újabb vevők.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Feljelentés lett a görkorizás vége Vásárhelyen

Kilenc vásárhelyi görkorcsolyás gyerek ellen indult rendőrségi eljárás, miután az önkormányzat… Tovább olvasom