Délmagyar logó

2017. 04. 30. vasárnap - Katalin, Kitti 5°C | 16°C Még több cikk.

A városházára költözik a vásárhelyi televízió

Hamarosan a vásárhelyi városházára költözik a városi televízió. A tévé ötvenmillió forintot kap fejlesztésre, s az átalakulás idején, azaz év végéig továbbra is az eddigi ügyvezetője, Arany-Tóth Attila irányítja a médiumot.
A VTV átalakítása idején, azaz december 31-éig továbbra is Arany-Tóth Attila irányítja a vásárhelyi városi televízió munkáját – döntött egyhangúlag a tegnapi rendkívüli ülésén a vásárhelyi közgyűlés. A VTV-t magába foglaló Szerdahelyi József Kht. ezután nonprofit kft.-ként működik, s a városházára, valószínűleg az egykori Phőnix étterem helyére költözik a jelenlegi helyéről, az Ady Endre utcából. Ez utóbbit a Corvin Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskola és Szakiskola tanszállójává alakítják majd át.

A helyi tévé fejlesztésére ötvenmillió forintot szavazott meg a képviselő-testület – tájékoztatta lapunkat Lázár János polgármester a zárt ülés döntéseiről. Hozzátette: a határozatokat egy kivételével egyhangúlag fogadták el a képviselők. Vita csak Arany-Tóth további megbízatása kapcsán alakult ki. Az ellenzéki városatyák kifogásolták a városi tévé műsorpolitikáját, s emiatt nem támogatták a jelenlegi ügyvezető további megbízatását. Arany-Tóth Attila vezetői kinevezése a jövő héten járt volna le.

A rendkívüli ülés nyilvános részében a közgyűlés Kispál Ferenc vásárhelyi országgyűlési képviselőt választotta 2010 június végéig a Hódmezővásárhely Városáért Közalapítvány megüresedett elnöki posztjára. A képviselők határoztak arról is, hogy áttekintik az általános forgalmi adó visszaigénylésének rendjét.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Zsótér István kíváncsi, levizsgázik-e a jegyző

Jövő március 8-áig kér halasztást a mindszenti képviselő-testülettől jegyzői szakvizsgája… Tovább olvasom