Délmagyar logó

2017. 07. 27. csütörtök - Olga, Liliána 16°C | 26°C Még több cikk.

A vásárhelyi Molnár házaspár vásárolhatott be lapunkkal

Telekosár-játékunk múlt heti sorsolásán a vásárhelyi Molnár Mihálynénak és férjének kedvezett a szerencse, ők vásárolhattak be 30 ezer forint értékben a szegedi Tesco Áruházban. Karácsony közeledtével családtagjaiknak vettek ajándékot. Azért magukról sem feledkeztek meg: egy mikrohullámú sütő is került a bevásárlókocsiba.
Molnár Mihályné férjével válogatott az áruházban. Fotó: Schmidt Andrea
Hóesésben indult el tegnap kora délelőtt a vásárhelyi Molnár házaspár és unokájuk Szegedre. Molnár Mihályékért autóval mentünk el, hiszen nekik kedvezett Fortuna Telekosár-játékunkon: ezen a héten ők vásárolhattak be 30 ezer forint értékben.

– Nagyon boldogok voltunk, mikor megtudtuk, mi nyertünk. Eddig még soha semmilyen játékon nem volt szerencsénk, de most megtört ez a rossz sorozat – árulta el Molnár Mihályné. A szerencséjüket elsősorban unokájuknak, Károly Nikolettnek köszönhetik. Ugyanis a 13 éves kislány unszolására vágták ki a Délvilágból, s küldték be szerkesztőségünkbe a szelvényt.

– Harmincöt esztendeje fizetjük elő a Délvilágot. Elődjét, a Csongrád Megyei Hírlapot még szüleim is járatták – mesélte a férj. Molnár Mihály a lapban elsősorban a vásárhelyi eseményeket, valamint a napi politikai híreket olvassa. Ezenkívül szereti a sportot is, leginkább a technikai sportágak és a labdarúgás érdekli. Nincs kedvenc klubcsapata, de a magyar válogatottnak mindig szurkol.

Ha felesége kezébe kerül a Délvilág, ő elsőként az időjárás-jelentést nézi meg. A szombati Szieszta nevű mellékletünkben pedig mindig megfejti a keresztrejtvényt. A férjéhez hasonlóan őt is a vásárhelyi történések érdeklik a legjobban.

Molnárék a szegedi Tesco Áruház műszaki osztályán kezdték a vásárlást. Már régi álmuk volt, hogy nekik is legyen egy mikrohullámú sütőjük. Némi válogatás után találtak is egyet, ami megfelelt. Ezt követően a családtagoknak vásároltak karácsonyi ajándékokat. Ebben Niki is segített, hiszen nagyjából sejti, mire vágynak legjobban szülei. Azt persze nem árulhatták el, mi kerül a fenyőfa alá, mert akkor oda a meglepetés, hiszen Molnár Mihályék lánya is olvassa a Délvilágot.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elkészült a Mester utca

Elkészült Vásárhelyen a közel másfél milliárdos útépítő beruházás első állomása. Ez a Béketelep fő… Tovább olvasom