Délmagyar logó

2016. 12. 03. szombat - Ferenc, Olívia -2°C | 5°C

A Vásárhelyi Tavaszi Tárlat közönségdíjas művét keresik

Hódmezővásárhely - A Tornyai János Múzeum és Közművelődési Központ a Dr. Rapcsák András úti kiállítóhelyen látható Tavaszi Tárlat legnépszerűbb műalkotását keresi. Minden látogató szavazhat arról, hogy neki melyik képzőművészeti munka tetszik a legjobban. A beérkező voksok alapján dől el, ki lesz a 2008-as Tavaszi Tárlat közönségdíjasa.
A hódmezővásárhelyi tárlat egyfajta pillanatfelvétel Csongrád megye képzőművészetéről. A beérkező pályamunkákat zsűrizés nélkül állították ki. Összesen 52 alkotás került közszemlére. Láthatnak az érdeklődők a festmények, grafikák, kisplasztikák mellett iparművészeti ihletettségű művet és gobleint is.

Szavazni a kiállítótérben elhelyezett szavazócédulával lehet. A lapra rá kell írni a mű szerzőjének nevét és az alkotás címét, majd ezt követően a cédulát be kell dobni az erre a célra kitett szavazóurnába. Minden látogató egyszer voksolhat, akinek azonban annyira megtetszett valamelyik mű, hogy ismét jegyet vált s bejön a múzeumba megtekinteni az adott alkotást, akkor semmi sem gátolja, hogy újra szavazhasson.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyermeknapon adják át a művészek játszóterét Vásárhelyen

Hódmezővásárhely - Elkezdték a Tiszta Szívvel Egyesület által megálmodott Damjanich utcai művészek játszóterének munkálatait Vásárhelyen. Tovább olvasom