Délmagyar logó

2018. 06. 22. péntek - Paulina 14°C | 27°C Még több cikk.

Aláírásgyűjtést indít Vásárhelyen a Tiszta Lap

Hódmezővásárhely - A Tiszta Lap Hódmezővásárhelyért Polgári Egyesület csatlakozott ahhoz a Budakalászi Polgári Körök Szövetsége által kezdeményezett akcióhoz, amely az országgyűlés önfeloszlatása és az előrehozott választások mielőbbi megrendezése érdekében gyűjt aláírásokat – jelentette be tegnapi sajtótájékoztatóján Berényi Károly egyesületi elnök, önkormányzati képviselő.
Vásárhelyen az aláírásgyűjtés csütörtökön a Kossuth téren kezdődik, és másnap a piacon folytatódik. Az egyesület aktivistái ezután folyamatosan feltűnnek majd a város forgalmas terein, bevásárlóközpontjai mellett. Az aláíróív az egyesület honlapjáról, a www.tisztalap.vasarhely.hu oldalról is letölthető, ezt kitöltés után a Móricz Zsigmond utca 72. szám alá kell eljuttatni. A társadalmi akció során a városban összegyűlt aláírásokat eljuttatják majd a főszervezőkhöz, akik azokat – a többi ívvel együtt – leteszik az Országgyűlés elnökének asztalára. Berényi Károly elmondta: az előrehozott választás nemzeti érdek. A kezdeményezés nem titkolt célja, hogy elősegítse a gyenge magyar civil társadalom talpra állását, az állampolgári önérzet és felelősségtudat megerősödését.

Olvasóink írták

 • 19. letyepetye 2008. szeptember 27. 20:47
  „Bolondok az emberek hagyják magukat becsapatni,agymosást csinálnak náluk LJ-Ék meg a bandája.
  Azt hiszik ha lemondatják a parlamentet majd Orbán segíti őket.
  Nyilatkozik a tv-ben az okos vásárhelyi,hogy milyen jó lessz az Orbán,persze.
  Na erről ennyit Mucuskáim:-)))”
 • 18. mackó 2008. szeptember 27. 12:55
  „A fidesz elvenné a 13. havi nyugdíjat és nem emelne semmit, mint ezt már többször kinyilvánította.üres a zsebük kellene már nekik a sok pénz.”
 • 17. letyepetye 2008. szeptember 26. 11:45
  „Na most azért képzeljétek csak el,ha ezek a fideszesek lennének hatalmon ?Hiszen már voltak négy évig és a világot ők sem tudták megváltani.
  De Tokajszöllő vesszejéből azért csepegtették maguknak a nektárt:-)
  Most meg akkora adót varrnának a nyakunkba ahogy az elővan írva.”
 • 16. Írástudatlan. 2008. szeptember 26. 10:17
  „TALPRA PAPA! Nagyon igazad van! Semmi előnyünk sem származna a FIDESZ-es uralomból! Ugyan azt folytatná mint az MSZP! És egyáltalán arra gondóltak e a FIDESZ-sek lehet hogy nem is őket választanák meg! Mert nekünk az egyszerű embereknek bizony ezek egyike sem lenne jó! Talán a hozzánk közelebb álló pártra kellene szavaznunk. Ami tényleg a mi érdekünket képviselné.Hogy melyik az a párt? Azt minden fizikai dólgozónak és a szegény sórban sinylődőknek tudniuk kellene!”
 • 15. talpra papa 2008. szeptember 25. 17:37
  „Azt mondja Berényi, az országgyűlés feloszlatása és az előrehozott választás nemzeti érdek. Más helyen azt olvasom: egy előrehozott választáson biztosan a Fidesz győzedelmeskedne. Vagyis ez a nemzeti érdek. Hát kösz, a magam részéről nem... Nem akarom, hogy engem Orbán Viktor állítson talpra. Berényi is jobban tenné, ha kijózanodna és akkor talpra tud állni maga is.”
 • 14. mackó 2008. szeptember 25. 12:17
  „akutyafáját- jó, hogy Te tudod, hogy én kire szavaztam. Hát természetesen nagyot tévedtél.De ez nem baj.”
 • 13. Aláírjuk! 2008. szeptember 25. 08:57
  „Aláírjuk! A költségtérítés számlakötelessé tevő kezdeményezést.”
 • 12. aranka2 2008. szeptember 25. 00:04
  „Az országgyűlés önfeloszlása pontosan a nesze semmi, fogd meg jól.
  Ha megtörténne, a közt. elnöknek 90 napon belül ki kellene írni a választásokat. Ezután két hónap törvény szerinti választási kampány, ezután kb. 2 hónap, mire az új országgyűlés össze tud ülni, ezután törvény szerinti minimum két hónap, mire az új költségvetést el tudják fogadni. Tehát kb. júniusra lehetne meg az ország 2009-es költségvetése. És az első félév? káosz? semmittevés? Ostoba és aljas javalat az önfeloszlatás. Az viszont igaz, hogy élősködő tolvaj bandák rombolják az országt, az mszp, meg a fidesz. Helyettük kellene alkalmas embereket küldeni a parlamentbe a 2010-es választásokon.”
 • 11. Beth 2008. szeptember 24. 22:21
  „Írástudatlan! Már megint sztereotípiákról hadoválsz. Nos, látod téged meg ezért támadnak. Nem biztos, hogy a te igazad az igaz. Honnan tudod,hogy gyilkos? Ott voltál?
  De támogatom, hogy új párt nyerjen, hátha értelmesebbek lennének a képviselőik.”
 • 10. akutyafáját 2008. szeptember 24. 17:58
  „.....Sok hűhó semmiért...Egyik kutya,másik eb...
  mackó! A teáltalad felvázolt világ is volt és az sem tetszett.
  Te is,valószínű,a kapitalizmusra szavaztál.Hát itt van...már nem lehet visszatáncolni.”
 • 9. kékcitrom 2008. szeptember 24. 14:59
  „Sokkal jobbat tudok! Bízzuk a kormányzást a DM fórumozóira!:)))
  Tarthatnánk naponta online "üléseket",meghallgatnánk a tanult embereket és a legegyszerűbb gondolkodású fórumozó társunkat is.És persze mindég jó döntéseket hoznánk,mert ugye a pénz senkit sem motiválna,kizárólag a világ jobbá tétele lenne a szívügyünk!
  A fenébe!!!!!!!!!!!!!!! Beleért a kezem a b..........”
 • 8. mackó 2008. szeptember 24. 13:40
  „Nekem roppant teszik, hogy a szegény emberek vegyék át a hatalmat. Miért is ne lenne szegény ember között értelmes. Nem kell ahhoz egyetemre járni, hogy jó meglátásai legyenek az embernek meg , hogy tudjon a másik ember fejével goldolkodni, meg, hogy tudja mi kell az embereknek és nem a fellegekbe járna mint a mostaniak. Miért is van annyi orvos, jogász és tanúlt ember a parlamentben , csak azért mert ez a legjövedelmezőbb állás magyarországon. Miért is ragaszkodnak a hatalomhoz mert sok pénzt semmi munkával zsebrevág. A szegény ember segítene a szegény emberen de ezek szarba sem nézik a melósokat. Elszaladt itt a pokol Magyarországon. Sajna.”
 • 7. Írástudatlan. 2008. szeptember 24. 12:26
  „MAGDA!Én nekem eszemágába sincs magával vitatkozni!Hiszen niuncs is miről!Engemet minősít a hozzászólásom?Ezek szerint csak igazat mondtam.De azt is megkockáztatnám hogy ön a városi elöljárósághoz vagy pedig a Szocialistákhoz tartozik.Egy szóval az ingyenélőkhöz!”
 • 6. haha2 2008. szeptember 24. 11:42
  „A dúsgazdag élődködik a szegényeken?
  Nem fordítva van ez? Hány százezer ingyen élőt tart el az aki tisztességesen dolgozik?
  Talán a szegény ember pénzéből lett mindenki gazdag? Hé ez nem a Ludas Matyi!!!
  Azért nem mindenki lop és úgy gazdagszik, valaki egyetembre jár, külföldön dolgozik, nyelveket beszél és iszonyatos pénzeket keres mert tehetséges a szakmájában! És nem a másokét irigyli hanem tesz, hogy neki is legyen.”
 • 5. magda 2008. szeptember 24. 11:10
  „Bárdolatlan válaszával és dedós magyarázkodásával önnönmagát minősíti. Inkább rendezze utópista gondolatait és miután ez sikerült, talán érdemes lesz vitába szállnom Önnel /Magdolna/.”
 • 4. Írástudatlan. 2008. szeptember 24. 10:58
  „MAGDA! Nem kell szándékosan félre értelmezni a hozzászólásomat.A kisemberekből nem nagy emberek lennének ha nem egy jobb világot teremtőek.Igazi keresettel,Európai életszinvonalal,egyszóval a gondtalan megélhetés!De gondolom hogy azért fikázza le a hozzászólásomat mert maga egy dúsgazdag és úgy mond másokon élősködő lehet.Mert ha nem így vólna akkor bizony egyt értene velem.”
 • 3. magda 2008. szeptember 24. 10:38
  „ÍRÁSTUDATLAN-nak: És mit gondol mi lesz akkor, ha a "kisemberek"-ből nagy emberek lesznek???”
 • 2. CSALÓdott 2008. szeptember 24. 09:35
  „Csak ne lenne ilyen szegényes a választék, akkor valóban választanánk. A meglévők mindegyikét választottuk már és csalódtunk.”
 • 1. Írástudatlan. 2008. szeptember 24. 09:27
  „Semmi értelme nem lessz az egésznek.Ez csak önámítás!Ezek a gyílkosok úgy sem fognak lemondani és nem is lehet rákényszeríteni őket.Legalább is ilyen gyerekes dólgokkal mint az aláírás gyűjtögetése!Talán valami keményebb és hathatósabb dólgokkal igen.Csak még a Magyar nép nem érett meg arra hogy tegyen ilyen lépéseket.Hát igen gyávák!De ha lenne is új kórmányunk például a FIDESZ akkor sem vólna jobb a kisembereknek.Sőt még rosszabb lenne mert a FIDESZ-nek már kiürűlt a zsebe és gőzerővel azon lennének hogy mi hamarább teletömjék.Úgy hogy maradjunk annyiba hogy csak is az lenne a legjobb ha mi a kisemberek vennénk kezünkbe az irányítást.Mert ellenkező esetben akár milyen kórmányunk is lessz az bizony eggyiksem fogja a kisemberek érdekeit szólgálni!!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Újra őröl majd a 152 éves Papi-féle malom

Hódmezővásárhely - Hárommillió forintból újítják fel hamarosan a Papi-féle szélmalmot Vásárhelyen. A… Tovább olvasom