Délmagyar logó

2016. 12. 10. szombat - Judit 0°C | 9°C

Állattenyésztési napokra készülnek Vásárhelyen

A hagyományos időpontban és a megszokott helyen, azaz április 27–29. között rendezi meg tizennegyedik alkalommal az alföldi állattenyésztési és mezőgazdanapokat a vásárhelyi Hód-Mezőgazda Zrt.
A hagyományos időpontban és a megszokott helyen, azaz április 27–29. között rendezi meg tizennegyedik alkalommal az alföldi állattenyésztési és mezőgazdanapokat a vásárhelyi Hód-Mezőgazda Zrt. A rendezvénysorozatnak az idén is a kutasi úti kiállítási centrum ad helyet.

A változás az idén annyi a már megszokottakhoz képest, hogy a rendezvények látogatóitól idén először belépti díjat kérnek. A rendezvénysorozat díszvendége az idén Szerbia lesz. A szerb Mezőgazdasági, Erdészeti és Vízgazdálkodási Minisztériumot Danilo Gulobovics államtitkár képviseli, aki a megnyitó napján találkozik Gráf József földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszterrel.

A kiállítás második napján kezdődik a negyedik országos lóvásár. Újdonságnak számít, hogy a látványos állatbírálatokat nagyképernyős kivetítőn is figyelemmel lehet majd kísérni. Az előzetes információk szerint az idei állattenyésztési napokon is szép számmal vesznek részt kiállítók.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csurka és Kovács keményen beszélt Vásárhelyen

Idegenek szemelték ki Magyarországot leendő lakóhelyüknek, s ennek egyik eszköze az egészségügyi… Tovább olvasom