Délmagyar logó

2017. 12. 18. hétfő - Auguszta -4°C | 4°C Még több cikk.

Állhatna a bál a vásárhelyi polgármesteri hivatal alatt

Állhatna a bál a vásárhelyi polgármesteri hivatal alatt
Pap Róbert egy koncertterem létrehozását javasolja a városvezetésnek. Cseri Tamás önkormányzati képviselő is támogatja az ötletet.
- Nincs egy normális szórakozóhely a városban. A Bessenyeiben pedig csak ülős koncerteket lehet rendezni - mondta Cseri Tamás.

Az önkormányzati képviselő is támogatja Pap Róbert ötletét, aki egy koncertterem létrehozását javasolja a városvezetésnek.

Mint azt néhány napja megírtuk, a vásárhelyi férfi a Facebookunk hívta fel ismerősei figyelmét arra a kérdőívre, amit a város honlapján október 17-éig lehetett elérni. Sokan támogatták az ötletét, ami mellé a képviselő is odaállt, és a múlt heti közgyűlésen is szóba került a kezdeményezés.

– Nem új dolog ez, mert sokat beszélgettünk már erről Robival, csak most látott napvilágot. Egy olyan helyet képzeltünk el, amit a város üzemeltetne. Minden héten lehetne valamit szervezni – rockbulit, koncertet, diszkót –, így több embert tudna kiszolgálni – magyarázta a képviselő.

Kijelentette, új ingatlant biztosan nem építenek, de ezt a termet el tudná képzelni a polgármesteri hivatal alatt, ahol régen a Bahnhof működött, vagy a volt Casino diszkó helyén, de akár egy gyár csarnokában is, amit romkocsmává alakítanak át.

A kérdőív kitöltése lezárult, annak elemzése után döntenek majd, mire fordítja a város azt a 800 millió forintot, amit 2022 végéig a Területi Operatív Programban közösségi terek kialakítására, felújítására és programok szervezésére költhet el.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mindenhol árulják a koszorút és a mécsest

Mindenhol árulják a koszorút és a mécsest
Már javában árulják a halottak napi kellékeket, eredeti profiltól függetlenül szinte minden boltban. Tovább olvasom