Délmagyar logó

2018. 04. 23. hétfő - Béla 12°C | 26°C Még több cikk.

Antal Imre – két tűz között

– Két nő összeveszett rajtam: a pártfogóm és egy nagyon közeli barátom – magyarázta mosolyogva Antal Imre tegnap délután Vásárhelyen a róla szóló hírdömping okát. Több lap szerint a népszerű műsorvezetőre rátelepedett, s anyagilag tönkre tette pártfogója. Baloghné Tóth Erika szerint ez mind hazugság, az állítólagos barátnő bosszúja.
Antal Imre és pártfogója, Baloghné Tóth Erika Fotó: Tésik Attila
Több bulvárlap címoldalán Antal Imre szerepel. Az egyik újság szerint a népszerű tévés eltűnt, s a rendőrség nyomoz utána. Egy másikból azt tudhatja meg az olvasó, hogy a pártfogója vagy menedzsere teljesen kisemmizte, szinte tőle függ. Egy harmadikból pedig az derül ki, hogy Antal Imre élete kész téboly.

A hosszú betegségéből lassan felépülő művész három hétig a kakasszéki gyógyintézetben pihen. Naponta több alkalommal kap fizikoterápiás kezelést, illetve gyógytornász is jár hozzá. Antal Imrével tegnap Vásárhelyen, az egyik Andrássy utcai könyvesboltban beszélgettünk, miközben a róla írt könyvet dedikálta.

A dühös rajongó

– Édesanyám a porcelángyárban dolgozott mint közönségszervező. A brigádnaplóban neves emberek autogramját gyűjtötte, s ezt átvettem tőle – mesélte Dura Szabolcs. A vásárhelyi fiatalemberről és Antal Imréről korábban már készült egy közös fotó, ezt, illetve a könyvet és több plakátot is aláíratott a műsorvezetővel. Szabolcs igen indulatos lett, mikor a pártfogó került szóba. – Teljesen kisajátítja a művész urat! – mondta dühösen. 
– Nincs rá magyar szó, olyan jól érzem magam. Sokan már a halálhíremet költötték, de pánikra semmi ok, hamarosan felépülök. Képzelje el, van egy szadista fiatalember az intézetben. Naponta bejön hozzám, s azt akarja, hogy a karomat nyújtsam ki, a lábamat húzzam fel, meg ilyenek – mondta mosolyogva.
Arra a kérdésre, mit szól a sajtóban megjelent cikkekre csak annyit válaszolt: „Azt írnak, amit akarnak, ott egye meg a fene, nem érdekel! Amúgy meg sem keresett egyetlen egy újságíró sem!"

– Két hölgy összeveszett rajtam. Az Erika, meg az Eszter – aki elvitt magával Olaszországba. Ez gondolom nem tetszett a pártfogómnak. Már nem is emlékszem, mikor ismerkedtünk meg. Csuda jópofa férje van, tábornok – folytatta Antal Imre.

A pártfogó, Baloghné Tóth Erika szerint ami az újságokban megjelent, Imre volt barátjának, gróf Rédey Eszternek a bosszúhadjárata ellenük.

– A leírtak egyáltalán nem fedik a valóságot. Eszter gondnokság alá akarja vonni Imrét, amire szerintem semmi szükség sincs – mondta végül Baloghné Tóth Erika.

Címlapokon

Az egyik kereskedelmi televízió a minap lejátszott egy hangfölvételt, amelyen Antal Imre panaszkodik pártfogójára, aki a nyugdíját is fölveszi előle, és a lakáskulcsát se adja vissza. A stáb be szeretett volna jutni a kakasszéki gyógyintézetben ápolt egykori műsorvezetőhöz, de kétszer is hiába próbálkoztak. Az Index hírportál tegnap arról írt, hogy az egykori Szeszélyes Évszakok sztárja megközelíthetetlenné vált a külvilág számára, és „a műsorvezetőről egyetlen dolog biztos: dr. Baloghné Tóth Erika, a titokzatos segítője éppen kiforgatja mindenéből."  

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jobboldalit támogat a baloldal

Bár a szocialisták visszaléptették jelöltjüket Balogh Jánosné (képünkön) javára, a vásárhelyi körzet… Tovább olvasom