Délmagyar logó

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 16°C | 26°C Még több cikk.

Antal Imre első útja Vásárhelyre vezetett

Többhetes kórházi és szanatóriumi kezelés után Antal Imre szombaton délelőtt szülővárosába, Vásárhelyre látogatott. A népszerű tévés műsorvezetőt elsőként a városházán fogadták, majd ebéd után a Fekete Sasban dedikálta a balesetéről és lábadozásáról szóló könyvet.
Mindig szívesen jövök haza, de sajnos Budapesten kell laknom – mondta Antal Imre szombaton délben Vásárhelyen. Fotó: Tésik Attila
Szemerkélő esőben vártuk tegnap dél körül a vásárhelyi városháza előtt Antal Imrét. A legendás tévés műsorvezető heteket töltött kórházakban, szanatóriumokban, mert egy esés miatt eltörte a vállát és több bordáját is. Miután egy kicsit jobban lett, kiengedték a kórházból, s első útja haza vezetett. Csorba Mihály és Almási István alpolgármester fogadta a hetvenéves „viccgyárost", közösen mentek ebédelni a Bagolyvárba. A foglalt asztalnál a média képviselői pár percet kaptak arra, hogy feltegyék kérdéseiket Antal Imrének.

– Természetesen, jobban mondva: természetösen mögvagyok, s nagyon jó újra itthon lönni. Szívesen járok haza, de sajnos csak kis időt maradhatok itt, mert vissza kell indulnunk Budapestre – kezdte a beszélgetést a műsorvezető.

Elmesélte, hogy rengeteg időt kellett különféle egészségügyi intézményekbe töltenie. Szinte állandóan csomagolt, annyit járt egyik helyről a másikra. – Be a táskába a pizsama, a papucs, majd ki, s ez így ment.
Hozzátette, hogy egy olyan magánklinikán ápolták, ahol a különszobájába behozták az étlapot, hogy arról válasszon valamit. Mosolyogva megjegyezte: szerencsére nem neki kellett fizetnie.

– Öt percről volt szó, s az letelt. Köszönjük az érdeklődésüket – szólt közbe ellentmondást nem tűrően Antal Imre menedzsere. A szigorú hölgyet végül magának a riportalanynak kellett arra kérnie, hogy még néhány kérdés erejéig maradhassanak a sajtó képviselői. A menedzser ebbe nem szívesen, de beleegyezett. Antal Imre ez követően gyorsan válaszolt mindenkinek. Megtudtuk, hogy megcsúszott a vizes járólapon, így történt a baleset. Az időváltozást most is érzi csontjaiban.

– A város minden szögletét ismerem, hiszen itt nőttem fel. Én úgy tudom, hogy csak ezen a környéken eszik meg a galambot. Vagy máshol is? Jó lenne egy kis galambos tarhonya! Ha nincs, akkor a virsli is megteszi, csak vásárhelyi legyen – folytatta nevetve.

A már említett szigorú menedzser, Baloghné Tóth Erika írta a könyvet Antal Imre balesetéről, lábadozásáról. Ezt jöttek népszerűsíteni a városba. A Fekete Sasban szerveztek egy találkozót, ahol a műsorvezető dedikálta a kötetet.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Fidesz vásárhelyi akciója

Teleragasztotta az MSZP vásárhelyi irodájának ajtaját tegnap reggel a Fidesz vásárhelyi… Tovább olvasom