Délmagyar logó

2017. 12. 11. hétfő - Árpád -1°C | 13°C Még több cikk.

Árokba csúszott egy autóbusz Mindszentnél

Mindszent - Egy ember megsérült, amikor árokba csúszott egy menetrend szerint közlekedő autóbusz vasárnap délelőtt Mindszentnél - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.
Szenti Szabolcs tájékoztatása szerint a Mártélyra tartó busz eddig ismeretlen okokból csúszott az árokba, majd borult az oldalára.

A balesetben egy idős asszony könnyebben megsérült, őt a mentők a szentesi kórházba szállították. A buszon körülbelül harmincan utaztak. A helyszínelés félpályás útzár mellett zajlott - tette hozzá a főhadnagy.

Az eset körülményeit a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Árokba csúszott egy autóbusz Mindszentnél. Fotó: Rendőrség
Árokba csúszott egy autóbusz Mindszentnél. Fotó: Rendőrség

Olvasóink írták

31 hozzászólás
12
 • 31. Minibusz 2010. június 03. 06:39
  „Azt már megszoktam, hogy az "igazság" mindig a jó ügyvédeknél van.
  Mindegy, ez mellékes.

  Mindenkinek! (szerintem)

  Kicsit valóban eltértünk a tárgytól.
  Nem ítélem el a sofőrt, még akkor sem ha esetleg hibázott.
  Igen, én is bambultam már el, majdnem fel is kenődtem egy szélvédőre, igen ez benne van. Okultam belőle és úgy léptem tovább, hogy egy életre megjegyeztem.
  Ha engem kérdez valaki, nos én a munkahelyemen munka közben, pláne ha koncentrálni kell, sem nem beszélgetek másokkal, és nem is telefonálgatok. Továbbmegyek! Otthoniaknak meg van mondva, NE hívogasson senki munkaidőben! Ha gond van, az más, akkor lehet, de csak azért, hogy estére hozzak tejet, azért nem kell az embert "zaklatni" a munkahelyén. Otthon az otthon, munkahely az meg munkahely.

  A véleményem továbbra is az, hogy szerencsére nem történt komoly baj. Senki nem sérült meg nagyon, és ez a legfontosabb! Bárki bármit is mondjon!
  Az hogy "mi lett volna ha....", nos ilyen mondatok meg nincsennek.

  Igen, gondolkozzon el rajta a gkv. meg a kollégái, meg mindenki más, aki vezet.
  Ahogy szokták mondani, "Este mindenkit hazavárnak".”
 • 30. zozémusz 2010. június 02. 22:03
  „MENNYI SÜLETLENSÉGET OLVASOK ITT , TISZTELET A KIVÉTELNEK !!! PERSZE EGY RÉSZE MÁR NEM IS KAPCSOLÓDIK A TÉMÁHOZ ! SZEMÉLYESKEDÉS AZ EGÉSZ ! DE HA MÁR ITT TARTUNK : AZ AKI VIDEÓRA VESZI AZT HOGY A SOFŐR MENNYIVEL HAJT LAKOTT TERÜLETEN , LEHET HOGY Ő ÖRÜL A LEGJOBBAN HOGY A BUSZ BEHOZTA A KÉSÉST VAGY ELÉRTE A CSATLAKOZÁST !!! ( Az nem csatlakozás amikor az egyik busz óra 45 perckor érkezik, a másik meg akkor indul ) DE MÁR HALLOTTAM OLYAT IS HOGY AZT A BUSZT AKARTA VALAKI ELÉRNI AMI AZ ÉRKEZÉSHEZ KÉPEST HAMARABB INDULT ! ( Ez sem kapcsolódik a témához ! ) MINDEN CSODA HÁROM NAPIG TART............. :-) ÜDV MINDENKINEK !”
 • 29. azvesseráazelsőkövet.. 2010. június 02. 18:34
  „Hát én is azt mondanám ezt az engedély nélküli videófelvétel rögzítését is szankcionálni kellene, ha már itt tartunk. Úgy halottam, hogy a Tisza Volánnak nagyon jó ügyvédjei vannak:).Őszintén nem érdekel a bizonyíték. Én is láttam már lakott területen autóbusz a megengedett sebességnél gyorsabban menni, és akkor mi van? A másik dolog, hogy nem hinném, hogy ez az Ön által említett figyelmeztetés túlságosan meghatotta a sofőrt. Sztem meg véletlenül nem érdekelte, és nem is keseredtem el, mint látszik.
  Arról, hogy ki a "normális gondolkozású" meg ki nem lehetne vitatkozni. Ön szerint az akibe szorult egy kis emberség, és megpróbál az autóbuszvezető mellé állni és felsorakoztatni pár olyan okot, amelyek persze nem mentesítik a megtörtént dolog alól, vagy az aki az információk pontos hiányában elítéli szerencsétlent. Elég nagy terhet jelent számára már ez is. Ennek az ügynek a lelki része sokkal maradandóbb lesz mind az utasok mind a gépkocsivezető életében, mind majd az a szankció amit rendőrség foganatosítani fog, ha olyan dolgot állapít meg amely, egyértelműen a buszvezető hibájára utalhat. Bizonyára Ön jobban értesült ez ügyben. Kész szerencse, hogy nem az Ön tisztje ezen dolgokat megállapítani és megtenni az intézkedéseket.
  Itt nem ez a lényeg, hogy mennyi szól ellene és mennyi mellette. látom Ön már kész felállítani a rögtön ítélő bíróságot, mert Ön meg van győzödve az igazáról. Én nem vagyok meggyőzödve semmiről, és soha, de soha nem állítottam, hogy a buszvezető teljesen ártatlan, csupán az emberi részét nézem a dolgoknak.
  Ha úgy érzi, hogy menekülnie kell tegye, de szerintem nincs miért.
  pl.:Errare humanum est. Tévedi, s hibázni emberi dolog.”
 • 28. Holló 2010. június 02. 16:26
  „UI: RKJ ja nem te határozod meg még szerencse írok vagy sem és az meg engem nem érdekel te olvasod vagy sem még szólás szabadság van lehet ez neked nem tűnt fel és lehet ha fel is tűnt, hogy vannak vélemények ellen vélemények mg ha az fáj is. Vagy ha gondolod és mivel nem egyezik a véleményünk ha szépen kéred megadok mindent, hogy engem is feljelentgethes. Mondjuk nem azon vélemény címszóval ja egyébként annyit ha sofőrnek van egy jó ügyvédje, ellen keresetet nyújt be ellened személyiségi jogokat sértő cselekményért, ugyanis szerintem nem kértél engedélyt tőle a fénykép és videó rögzítéshez. Hm netán nyaldos a fagyi?!”
 • 27. Holló 2010. június 02. 16:21
  „RKJ látom te hajtod a magadét és rohadtul nem érdekel semmi gyenge ember ismérve, hogy elmenekül mikor már veszni látszik bármi is, egy vitában.
  Minden tiszteletem a tiéd de kérdem én és ezért ne haragudj meg mit tettél az ellen, hogy a gyermeked nem gyermeknek szánt ülésből fékezés miatt ne essen le? Nos nekem is van gyerekem és még nem tudott normálisan ülni addig nagyon nem is ült egyedül a buszon mert az az ülés nem 4-éves gyerek biztonsági ülése. Erről a volán tehet mert nekik kéne gondolni rá, hogy legyen megoldás, ha ezért kardoskodnál akkor nem is szólnék hozzád. De jó volna elgondolkodni tényleg azon, egy beszélgetésen egy ártatlannak tűnő munkahelyen mi is múlik munka végzés során. Ugyanis volna rá példa egy szarul össze szerelt használati tárgy mit is okoz, mármint gondot. De te ehhez is jobban értesz látom sebaj, sok sikert és sikeres tárgyalást kívánok az életed során kívánom neked is családodnak legyen hosszú és egészséges de mondom nehogy vissza nyaljon a fagyi.
  ui: egy idézet "az vese rám az első követ aki maga se vétkezett"”
 • 26. rkj 2010. június 02. 15:14
  „s mostmár se holló,se 24-es ne irjatok mert nem olvasom el.illetve irhattok de ki maradnák az el olvasásbol...számoljuk össze menyi szol ellene s mennyi melete......további szép napot minden normális gondolkodású embernek!!!”
 • 25. rkj 2010. június 02. 15:11
  „holló:nem a tisza volánról van szó,hanem egy soförőls miért?mert mártélyon nem bírta be venni a kanyart a sofőr s akkorát fékezett,hogy az ülésröl le esett a 4éves kislányom.ha nem tudod a tényeket ne szólj bele.s más az ha olyan munhkahelyen beszélgetek ahol nem felelek emberéletért s más az ha kb 40 ember élete a kezembe van...23-as.mit magyarázol akkor,ha nem érdekel bizonyiték.de rossz hírem van számodra.szerinted véletlen részesitették figyelmeztetésbe a sofört?????”
 • 24. azvesseráazelsőkövet.. 2010. június 02. 13:06
  „Nagyon remélem azt, hogy ez említett autóbuszvezetőhöz nem félve szállnak fel az utasok. 25-30 év nagyon sok idő a vezetésben, főleg személyszállításban. Jó ember, ezt tartsák szem előtt, és azt, hogy bárkivel előfordulhat, bármivel is közlekedik.

  Szép napot!”
 • 23. azvesseráazelsőkövet.. 2010. június 02. 12:59
  „Nos, akkor kedves 20-as. Őszintén nem érdekel, hogy miről készített felvételt. örülök, hogy vannak íly szemfüles utasok, aki ilyenekre is gondolnak. Persze szíve joga, hogy mit tesz.
  Az lenne, még a kérdésem, hogy miért a Volánnal pereskedik? A gyorshajtás már nem az autóbuszvezetők sara? A cégnek ehhez semmi köze, meg ahhoz se, hogy valaki telefonál. A cég biztosítja a feltételeit a hadsettel való zavartalan telefonos komunikációnak, valamint azt hiszem, hogy utasításba is ki van adva, hogy ment közben tilos mobiltelefonnálni. Szóval miért a vállalatot támadja.
  A Volán miért nem pereskedik azért a rengeteg kárért, amelyeket okoznak az autóbuszok állapotában, itt nem Önre gondolnék. Felháborító az amit utazás szintjén művelnek egyes emberek. Szóval ez mehet oda-vissza.
  Ezek már olyan dolgok, melyek rég túlnőttek ezen a témán, egyszóval erről már nem szeretnék vitázni.
  Sok sikert a perhez :) !!!!
  Remélem sikerrel jár, de ettől majd boldognak érzi magát, és elégtételt is jelent Önnek? De azt hiszem túl nagy hallal kezdett.”
 • 22. Holló 2010. június 02. 12:43
  „Ui: Egyébként ezek a buszok nem rakéták és ahol a baleset volt nem tudott fel gyorsulni 80-ra max 60-70 és ki lehet próbálni az ő munkájukat és elviselni minket utasokat.

  RKJ! te meg ha jól nézem nemzeti feljelentgető vagy gondolkodj el minden nap azon ha dolgozol valahol mit csinálsz a meló helyeden és beszélgetsz e munka közben nehogy hibázz mert nemzeti feljelentők mindenhol vannak, nehogy te légy önmagad fajtájának áldozata. Ez nem sértés akart lenni csak elgondolkodtatás.”
 • 21. Holló 2010. június 02. 12:39
  „Nos ez szép dicséretes!!!!!

  Akasszuk fel könyörgöm akasszuk fel!!! Na félre a tréfát. Mindenkinek és senkinek nincs igaza! Mért igaz nem muszáj sofőrnek lenni de utasnak sem! Egy hiba és máris a mélybe taszítjuk azt aki hibázik na akkor egy kis KRESZ ami bizonyít ezt is azt is. A gk-vezetővel menetközben beszélgetni TILOS, még a személy gépkocsiban is és gondoljuk végig hányan is vétünk ez ellen?! most jön az más! Mért is más semmivel sem másabb csak annyival talán, hogy kisebb. Munka helyünkön menyien beszélgetünk menet közben! Hoppá erre nem is gondoltunk ugye és mégis elvégezzük a feladatunkat. Történetesen ismerem a gk.vezetőt és nem fogom hibáztatni ami történt hál isten nem volt nagy baj. És gondolkodjunk már el azon hogy mi tényleg hibátlanok vagyunk vagy ők már nem emberek, mert ha nem akkor vesszen a gép dobjuk ki őket. Apropó a taxis nem gk.vezető véletlen hm az is beszélget vagy a fodrász vagy az orvos hm na gondolkodni tudorok de nagyon és magatokba szállni mielőtt bárkit ócsároltok.
  Sajnálom a sérülteket és jobbulást nekik, ha valaki is hibáztathat bárkit max ők azok.”
 • 20. rkj 2010. június 02. 12:20
  „18-as.2010 januárjába több alkalommal mobil telefonnal felvételt készítettem Mártélyon amin tisztán látszik a soför a kilométer óra 70-en s a Mártély tábla tehát hogy lakott terület .továbbá hogy beszélget telózik.s hogy ezt be bizonyitcsam adok elérhetöséget s meg mutatom s akkor nem arc nélküli lesz.nem véletlen pereskedünk a volánnal.azért mert van bizonyiték.ennyi.ls mivel ez fórum itt senkit nem láttzam még,hogy magázodna.de legyen igazad.csokolom:)))”
 • 19. zozémusz 2010. június 02. 01:09
  „Tisztelt hozzászólók ! Már írtak jót s rosszat , ezt én nem teszem. Bár annyit elmondok illetve leírok , hogy mindenhez elég egy pillanat !! Legyen az 1 éves sofőr , vagy 30 éve közlekedő . Tudom magamról . Valami leköti a figyelmem , és nem kell ahhoz beszélgetni . Elég ha az ember másra figyel egy pillanatra vagy elgondolkodik , netán fáradt és már letér a "helyes " útról ! Ennyi .Nem kell ezt tovább ragozni , s főleg nem teóriákat felállítani . Aki ott volt talán tudja mi történt , de lehet hogy nem figyelt mindenki ! Örüljön mindenki hogy nem történt nagyobb baj ! Gondolom a sofőr is levonta a konzekvenciát ! Üdv Mindenkinek ! Ja még valami . A buszsofőri munka is egy kirakatmunka ! Tehát ember legyen a talpán az , aki úgy végzi a dolgát ilyen körülmények között hogy az MINDENKI MEGELÉGEDÉSÉRE történik !!!! NEM ?”
 • 18. azvesseráazelsőkövet.. 2010. június 01. 21:09
  „Tisztelt Rkj!

  Úgy veszem észre Önnek szokása ily módon megszólítani az embert, de én nem süllyedek le erre a szintre. Azért tartsuk már be azt, hogy normálisan szólunk hozzá a témához még akkor is, ha ez egy fórum. Bár az interneten tegeződés van, azért én érzek magamban annyi intelligenciát, hogy másfajta hangnemben szólítsam meg.
  Erre csak annyit tudok mondani, hogy nem beszélgetett az autóbuszvezető, ennyi. Bizonyára gyermekei elől utaztak és láttok, hogy semmiféle állat sem futhatott át az autóbusz előtt, ugye? Én nem állítottam, hogy az volt, csak felhoztam. Még kész szerencse, hogy nem Ön dönti el, hogy ki vagy mi okozta eme szerencsétlen balesetet, ami akárkivel megtörténhet, még akkor is ha odafigyel az útra. Itt már a ,,tárgyalás előtt kivégeznék az embert" Szükséges ez a meghurcolás? Ön még nem hibázott, ugye? Persze ez hatalmas hiba volt, de akkor is, senki sem tévedhetetlen és tökéletes. Persze az embert máshogy érintik a dolgok, ha a családja ott utazik a buszon.
  A 70-80-as tempóról meg annyit, hogy messziről jött ember azt mond amit akar, de bizonyára ezt is látta. Ön ezt mondja én mást, melyikünknek van igaza? Itt ezen a helyen biztos Önnek, de csak azért mert túl sok a rosszindulat az emberekben és magácskának adnak igazat, de a mindszentiek mindig erről voltak híresek, mert bizonyára többségük az. Így arc nélkül könnyű vádaskodni, elítélni valakit.

  Más:
  Mennyi autóbuszjárat kellene még?
  6.20, 6.35, 6.55, 7.05. Meg mekkora járművek. Minden egyes reggel, el kell mondani a buszvezetőnek, hogy húzódjanak beljebb, megteszik, nem teszik, csak birka módjára néznek, holott még hátul rengeteg hely van.
  Az meg kissé aljas dolognak tartom, hogy az a két autóbuszvezetőt a hátuk mögött lejáratja, ha bunkók, ha nem. Én sem kedvelem egyiket sem, de nem süllyedek le oda, hogy ócsároljam őket. Különben is csak az egyikkel van baj, a másikkal sztem nincs baj.

  Azt vettem észre, hogy egyre nagyobb tátongó szakadék van az utazóközönség, valamint a buszvezetők között. Talán az oka a magyar utazási morál. Nem értem miért jó pl. az újonnan érkezett buszokat összefirkálni, megkarcolni, összerugdosni, függönyt letépni. Ha meg jön egy alacsonyabb komfortú autóbusz akkor meg csak nézünk ki a fejünkből. Súlyos problémák vannak és ez csak rosszabbodni fog.
  Azt, hogy fizet ezért a sz.ért ahogy említi megértem mert súlyos pénzekbe kerül, de mindenek meg van az oka, hogy miért olyan ahogy fogalmaz. Csak gratulálni tudok hozzászólásához, úgy látom ki lett moderálva.

  További kellemes társalgást szép estét és kellemes utazást, bizonyára meg lesz.

  U.i.: amilyen az adjon isten olyan a fogadjisten (buszra vonatkoztatva. Azon meg lehet vitatkozni ki a bunkó meg ki nem) Egyezünk ki abban, hogy a sofőrök egy része, meg az utasoknak is egy része.”
 • 17. Falcao 2010. június 01. 12:54
  „Jól megkaptuk mi utasok, hogy bezzeg szegény ...őröknek milyen nehéz az élete.
  1. nem kötelező buszsofőrnek menni.
  2. Mindig szoktam köszönni mikor felszállok, de ritkán viszonozza a vezető.
  3. fizetek ezért a szarért nem hiszem hogy magamba kéne keresnem a hibát.
  (normálisan viselkedek a buszon, mint a többségi utastársam.)
  Nehogy már a sofőr legyen a szent mert méltóztatik neki buszt vezetni amiért fizetést kap.
  Menet közbe meg tényleg nem kéne telefonálni meg utassal pofázni, mert nem egyszer-kétszer láttam ilyet.
  Röviden ennyi.
  Amúgy semmi bajom az ÉRTELMES, NORMÁLIs sofőrökkel, mert ilyenek is vannak. <moderálva..>”
 • 16. rkj 2010. június 01. 00:37
  „15.nagyon igazat irsz.sajnos ezeken a járatokon nagyon bunkó sofőrök vannak tisztelet a kivételnek...pl egyik szokása az hogy lakot területen 70-80-al megy.Szép......s közbe beszélget telefonál..s megvan a baj.mint ez a balesetet okozó is olyan jót cseverészet mikor le kapott a busz.s természetesen hölgyikével....az időseket meg családosokat kutyának nézik.”
 • 15. lufi 2010. május 31. 22:53
  „Az volt a "szerencse a szerencsében", hogy nem iskolai napon történt, mert akkor, sokkal többen vannak a járatokon.

  Nem tudom, hogy esetleg a Volán - Szeged - Központi dolgozói elgondolkodtak- e már azon, amivel kapcsolatban több kérés volt már. Vagyis a reggeli 6:55 és 7:05-ös buszok. Már, akik Mindszenten a központban felszállnak, azok is gyakran állnak, akik a 6-os boltnál, azok mindig, meg a többi megállónál is. Ezek az utasok is kifizetik a jegy árát, mégis állnak évek óta Vásárhelyig, ha egyáltalán felférnek a buszra. Mert volt már olyan, hogy a 6-os boltnál nem lehetett felszállni, de Mártélyon is többször maradt ott Vásárhelyen tanuló diák a buszmegállóban.
  Ezeken a buszokon úgy kell utazni, mint egy marhaszállítón. Egymás lábát tapossák az emberek, miközben arra várnak, hogy csak végre... érjünk már be Vásárhelyre...

  Van olyan két mindszenti sofőr, akikről a helyi utasoknak megvan a véleményük. Kivételesen, nem pozitív értelemben. Soha nem fogadják az utasok köszönését, akik már úgy vannak, inkább nem is köszönnek nekik.
  Tipikus bunkó ez a két sofőr.
  Annyit tudnak mondani... Béééééérrrrrleeeeeeeetttttt...
  Persze, a visszajáróból, ha úgy van aprójuk, hogy nem tudnak visszaadni valamennyit, 5 - 10 forint, annyi eszük nincs, hogy azt mondják, elnézést 5 vagy 10 forintot nem tudok visszaadni.
  Persze, ellehet menni pld.: Szentesen a postára apróért. Váltani rolnit.
  Mert mindig az utas hagyja ott a pénzt, ha nem tud visszaadni, olyan még nem fordult elő, hogy ő adott volna vissza többet, vagyis a sofőr.

  A kettő közül az egyik mindszenti sofőr, a múltkorában kioktatott egy kb. 80 éves nénit, aki bottal ment, mert egy megállóval hamarabb nyomta meg véletlen a gombot, mint ahogy leakart szállni.
  A sofőr mindenki előtt lehordta, mondta a magáét, mint egy nem normális. Magát minősítve ezzel, persze.”
 • 14. rkj 2010. május 31. 22:41
  „12-es.nagy tévedésbe van ugyanis elárulom,hogy a családom a buszon volt,s látták:a sofőr beszélgetett.tehát nem az útra figyelt.se jármű se álat a környéken nem volt.szóval nagyot tévedtél!!!a figyelmetlenség az oka.s nekem 3 kislányom ült azon a buszon.meg még az a többi kb 25 utas rajtuk kívül.....”
 • 13. Minibusz 2010. május 31. 20:37
  „Meg lettem szólítva.
  Kedves azvesseráazelsőkövet!

  Rengeteget utazok busszal, többet is egy nap, mint sokan egész évben.
  Nagyon sok gkvezetővel találkozom, nagyon sokkal szoktam is beszélgetni, persze csak akkor, amikor még nem indult el a busz, valamint van két közeli ismerősöm is a társaságnál.
  Ezekkel az emberekkel annyit beszélgetek csak menet közben, ami feltétlenül szükséges. Hogy van a család, gyerek, ma meddig dolgozik. És ennyi. Ő dolgozik, én meg utazom. Nem akarom feltartani, elterelni "felesleges" dolgokkal a figyelmét, már csak azért sem, mert van egy olyan utasítás, hogy a "Vezetővel menet közben tilos beszélgetni!".
  Akiről említést tettem, és volt szerencsém hallani, amikor is az egyik, Parlament által elfogadott jogszabályt "elemezte", legközelebb az afganisztáni háború volt terítéken, majd a forma1. Nekem is sok mindenről van véleményem, és ezt itt néha meg is osztom. A véleményemet továbbra is fenntartom, menetközben a gkvezető vezessen, és ne az "anyósülésen" ülő személlyel tárgyalják meg az aktuálpolitikai dolgokat. Pláne ne úgy, hogy a hátsó sorban is lehet tisztán érteni. De az is lehet, hogy ez csak "hiszti" nálam, és ez a normális a "másik oldalon".
  Valóban nem tudom milyen buszt vezetni, és milyen rossz lehet elviselni minket, utasokat.
  De azt sem tudom milyen pénztárosnak, rendőrnek, postásnak, vagy kukásnak lenni.
  Megjegyzem, az egyik BEOL cikkhez hozzászóltam, és ott a gkvezető pártját fogtam.
  A cikk a mai napig nem módosult, így kénytelenek vagyunk találgatni, mi is történhetett egy nyílegyenes úton. Gondolom egyszer majd ez is kiderül.

  Még egy apróság!
  Ha jól révedek vissza, az eddigi írásaimban meg sem említettem ennek a busznak a vezetőjét, mert egyenlőre nem tudom kiről lehet szó, illetve az eseményeket sem kommentáltam, mert valóban nem tudom mi lehetett a gond. Persze, lehetett volna defekt is, vagy bármi más műszaki hiba, ezt aláírom.
  Én csak általánosságban (név nélkül) tettem meg a hozzászólásaimat, a tapasztalataim alapján.

  S még annyit, hogy évente egyszer körbebuszozom a földet a Volán járataival.
  Saccperkb.
  De 2 év alatt már biztosan.
  Legyen 2 év és akkor az a tuti.”
 • 12. azvesseráazelsőkövet.. 2010. május 31. 18:32
  „Tisztelt Mindenki!

  Olvasva a hozzászólásokat elkeseredtem, mivel nem sokan fogták az autóbuszvezető pártját. Ezt most megtenném.
  A legtöbb ember sajnos bele sem tud abba gondolni, hogy milyen neház egy ilyen 10-12 tonnás járművet megfogni akkor, ha esetleg lekap az útpatkára. Még egy autót is nehéz. Persze ki lehet a hibás, egyértelműen az autóbuszvezető. Azt át se gondolják, hogy talán leszórította egy másik jármű, vagy kifutott elé egy állat, vagy rosszúl lett.Így könnyű okosnak lenni és találgatni. Dolgozik a rosszindulat az emberekben.Oda lehet ülni és meg lehet próbálni. Az úriember bizonyított rengeteget 30 év alatt. Az, hogy ki volt nem lényeg, mert ez bárkivel megtörténhet aki közlekedik, lehet autós, autóbuszos, teherfuvarozó.
  A másik dolog, hogy itt a buszvezetők annyira le vannak nézve, hogy szinte a busz alkatrészének tekintik őket. Pedig régen nem így volt. Ezt vettem észre az alábbi hozzászólások esetében is.
  Az hogy polihisztor egyik-másik, meglehet, miért ne érthetne sokmindenhez. Legtöbbjük éretségizett, vannak köztük főiskolát, egyetemet végzettek is. Felmerül a kérdés, akkor miért választották ezt a szakmát? Azért mert egy álmot valósítottak meg.
  "némelyik sofőr elég bunkó". Némelyik utas is elég bunkó.
  További kellemes találgatást!”
31 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Éjjel is világíthat a nap Vásárhelyen

Hódmezővásárhely - Napenergiát hasznosító köztéri lámpatestekkel világítják majd meg a vásárhelyi… Tovább olvasom