Délmagyar logó

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 27°C Még több cikk.

Átszervezik az Osváth Béla Kht.-t

Átszervezik a vásárhelyi Osváth Béla Kht.-t: jövőre csak a mártélyi oktatóközpont és az ifjúsági tábor tartozik hozzá. A közgyűlés a sportfeladatokat, vagyis a sportcsarnokot és a stadiont önálló egységgé alakítja, a művelődési központot, a mozikat és a tánciskolát pedig egy köztisztviselő irányítja majd.

– A kht.-hoz január elsejétől csak a mártélyi oktatóközpont és az ifjúsági tábor tartozik – mondta Kissné Urgyán Mária igazgató Fotó: Tésik Attila
– A tulajdonos, a vásárhelyi önkormányzat úgy döntött, hogy január 1-jétől több funkciót is elvesz társaságunktól – nyilatkozta lapunknak Kissné Urgyán Mária, az Osváth Béla Kht. ügyvezető igazgatója.

A közgyűlés zárt ülésen arról határozott, hogy a sportrészleg önálló irányítás alá kerül, de a Hód-Strand Kft.-be integrálják. A Petőfi Sándor Művelődési Központot, a városi mozikat, valamint a tánciskolát egy köztisztviselő irányítja majd.

– A kht.-nál egyedül a mártélyi Bodnár Bertalan Oktatóközpont és az ifjúsági tábor marad, amelyet továbbra is én vezetek. A kinevezésem 2007 júniusáig szól – folytatta Kissné.

Az Osváth Béla Kht. feladatainak jelentős csökkenése ügyében megkerestük az önkormányzatot is. A polgármesteri hivatal sajtóreferensétől kérdésünkre azt a választ kaptuk, hogy Lázár János polgármester hétfőn délután tart erről sajtótájékoztatót.

 


 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Már büntetik a petárdázást

Tegnap óta Vásárhelyen is több helyen vásárolhatunk speciális, úgynevezett II-es osztályba sorolt… Tovább olvasom