Délmagyar logó

2017. 07. 22. szombat - Magdolna 20°C | 34°C Még több cikk.

Augusztus 14-éig gyűjtik a panaszokat

Hódmezővásárhely - Augusztus 14-éig gyűjti azoknak a betegeknek a panaszát a vásárhelyi Erzsébet-kórház, akik úgy érzik, kárt szenvedtek a 2007-es kórház-átalakítást követően.
Eddig 50-en jelezték a vásárhelyi kórházban működő bizottságnak, hogy sérelmet, erkölcsi vagy anyagi kárt szenvedtek a kórház 2007-es ágyszámleépítése óta – jelentette be tegnapi sajtótájékoztatóján Kallai Árpád, az Erzsébet-kórház főigazgatója és Kószó Péter alpolgármester. Elhangzott, miután a Legfelsőbb Bíróság jogerős ítéletében kimondta: az Erzsébet-kórház aktív ágyait elvonó miniszteri rendelet jogszabálysértő volt, a városi önkormányzat és a kórház minden vásárhelyi, mártélyi, mindszenti és székkutasi betegnek kártérítést követel a kormánytól.

Aki úgy érzi, hogy kárt szenvedett az ágyszámleépítés óta eltelt időszakban, annak augusztus 14-éig várják a jelentkezését a kórház titkárságán személyesen vagy telefonon a 62/532-152-es, 62/532-162-es telefonszámon, illetve az info@erzsebetkorhaz.hu e-mail címen. A panaszosokat hetente két napon: kedd délután 1 és 3, illetve csütörtök délelőtt 9 és déli 12 óra között háromtagú bizottság hallgatja meg. Kérik, hogy a jelentkezők zárójelentésüket, orvosi papírjaikat vigyék magukkal. Az elhangzottak titkokban maradnak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

80 millió forintból újul meg a mindszenti templom

Mindszent - 80 millió forintból újulhat meg a mindszenti katolikus templom. A munkálatok költségének egy részét, 72 millió forintot pályázati forrásból fedeznék. Tovább olvasom