Délmagyar logó

2017. 05. 01. hétfő - Fülöp, Jakab 5°C | 20°C Még több cikk.

Augusztusi útavató

Hódmezővásárhely - Augusztus 7-én adják át a 47-es főutat a laktanyai körforgalmi csomóponton át a Hód Ipari Parkkal összekötő, 3500 méter hosszú elkerülő utat – jelentette be tegnapi sajtótájékoztatóján Molnárné Kecskeméti Rita és Hegedűs Zoltán települési képviselő.
A tavaly nyáron megkezdett építkezés 650 millió forintos költségéből a város az Új Magyarország Fejlesztési Terv Dél-alföldi Operatív Programjától valamivel több mint 550 millió forintot nyert. A nagy teherbírású út tehermentesíti majd a Kertvárost, a Hódtót és az Újvárost.

Olvasóink írták

 • 5. csavok 2009. július 19. 13:48
  „Kedves Fórumozók !
  Mielőtt még elájulnátok az új út okozta nagy örömtől, ki kell ábrándítanom egy kicsit benneteket.
  Ez az út kétségtelenül hasznos és az ipartelepen lévő cégeknek egyenesen főnyeremény, mivel ha elkészül a 47-es szélesítése Szegedig és az M43-as Algyőtől az M5-ig, akkor sztárádán mehet az áru végig Európán. De ettől a város átmenő forgalma max. 10%-kal fog csökkenni, ugyanis a nagy forgalmat SAJNOS nem az ipartelep generálja, hanem a 47-es(Szeged-Orosháza-Békéscsaba) és a 45-ös(Szeged-Szentes) irányok. Ezek pedig továbbra is a városon keresztül fognak közlekedni. A Szeged-Makó irány nem erre utazik hanem a 43-on. Ezek észrevételéhez Pedig csak a térképet kellene alaposabban megszemlélni.
  De azért természetesen 08.07-én az avatásra még Obama elnök is hívatalos lesz és a gazda(lj) elő fogja adni mint a világ 8. csodáját, de értéken kell kezelnünk ezt a dolgot is. Ez legalább megépült nem úgy mint a híres, alapjaiban elhibázott biodiesel üzem.
  Üdv.: Csavok”
 • 4. trixi11 2009. július 19. 08:56
  „Én2
  Ha jól megnézed a Zsoldos utcában nem csak egy ember él!”
 • 3. jotty 2009. július 17. 15:05
  „Arra azért kíváncsi lennék, hogy helyre állítják-e majd az utakat,amiket tönkre tettek a teherautók?”
 • 2. Én2 2009. július 16. 10:28
  „Nekem is az a véleményem, hogy már régen kellett volna, vagy akkor ezt a sok kamionos, mezőgzad.s gépeket, el kellett volna iránítani a Zsoldos utcára, akkor biztosan régen megoldották volna.
  Szegény újvárosiak azt a bűzt szagolják, nyelik, rezeg a házuk a sok kocsitól, nem hallják egymás hangját csakha kiabálnak a nagy forgalomtól.
  Jó lenne, ha átadnák akkor egy rendőr kiállna és ne engedné be a még errejáró autókat.”
 • 1. jotty 2009. július 15. 11:21
  „Éppen ideje !!!
  Borzasztó minden hajnalban arra ébredni,hogy a fellazult aknatetőkön csörömpölnek át a nagy teherautók.
  Remélem használni is fogják a sofőrök az utat.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

20 éves kapcsolat

Hódmezővásárhely - Húsz esztendeje kötött testvérvárosi megállapodást Hódmezővásárhely és a… Tovább olvasom