Délmagyar logó

2017. 08. 19. szombat - Huba 20°C | 35°C Még több cikk.

Az adományozók táblái eltűntek

Alig egy hete avatták fel a vásárhelyi Tiszta Szívvel Egyesület által összegyűjtött adományokból az új népkerti játszóteret, máris eltűnt az adományozók nevét megörökítő emléktáblák közül kettő.
Alig egy hete avatták fel a vásárhelyi Tiszta Szívvel Egyesület által összegyűjtött adományokból az új népkerti játszóteret, máris eltűnt az adományozók nevét megörökítő emléktáblák közül kettő. A vásárhelyi közterület-felügyeletnek tegnap délután telefonált egy hölgy, aki arról számolt be, hogy megrongálták az emléktáblákat. Kőrösi Zoltántól, a közterület-felügyelet vezetőjétől megtudtuk, a helyszínen az eredeti háromból csupán egyetlen táblát találtak, a másik kettőnek nyomva veszett. Emiatt ismeretlen tettes ellen tettek feljelentést.

Feketéné Szemző Margit, az egyesület vezetőségi tagja – aki lapunktól értesült a történtekről – morálisan elítélendőnek tartotta, ha a Népkertben tényleg rongálás történt.

– Igaz, a táblákat nem rézből, hanem műanyagból készítettük el, ám nem elsősorban az anyagi, hanem az erkölcsi értékük a fontos – mondta.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ötven éve ballagók most találkoztak

Osztályfőnökük is eljött az 1956-ban végzett mindszenti nyolcadikosok találkozójára. Az egykori… Tovább olvasom