Délmagyar logó

2018. 06. 20. szerda - Rafael 20°C | 30°C Még több cikk.

Az MSZP nyilvános eredményt vár

A vásárhelyieket, valamint azon országgyűlési képviselőjelölteket is tájékoztatni kellene a közvélemény-kutatás eredményéről, akik nem tagjai a közgyűlésnek. Az esélyegyenlőség ezt kívánja – hangsúlyozta Bacsa.
Az életminőséggel, a város arculatával, jövőképével foglalkozó kérdésekre adhatnak választ a Vásárhelyen zajló közvélemény-kutatás során a helybeliek. Nincs azzal semmi gond, hogy a tervezett városkommunikációs programhoz kérdőívet állíttatott össze az önkormányzat, viszont az már problémát jelentene, ha az eredménye nem lenne nyilvános – jelentette ki Bacsa Pál szocialista települési képviselő tegnap a témával kapcsolatos sajtótájékoztatóján. A vásárhelyieket, valamint azon országgyűlési képviselőjelölteket is tájékoztatni kellene a közvélemény-kutatás eredményéről, akik nem tagjai a közgyűlésnek. Az esélyegyenlőség ezt kívánja – hangsúlyozta Bacsa.

A települési képviselő a kérdőívek ügyét a közgyűlésen is felvetette, mondván: szeretné tudni, titkos-e a közpénzen zajló közvélemény-kutatás. Egyértelmű választ azonban nem kapott erre – tette hozzá.
– Nem tudok arról, hogy titkos lenne a közvélemény-kutatás – fogalmazott érdeklődésünkre Korsós Ágnes, Vásárhely jegyzője. A szonda még tart, ezért eredményről sem lehet beszélni, viszont ha lezajlik az értékelés, a jegyző információi szerint az eredmény nyilvánosságra is kerül. A közvélemény-kutatás során egyébként ezer embert kérdeznek meg. A kérdések a város honlapján is megtekinthetők.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

125 esztendős a Kiss Lajos-iskola

A Kiss Lajos Általános Iskola régi épületének százhuszonöt évvel ezelőtti átadását, valamint a… Tovább olvasom