Délmagyar logó

2017. 02. 26. vasárnap - Edina -3°C | 10°C Még több cikk.

Az SMS-től az újsághirdetésig Vásárhelyen

Hódmezővásárhely - Gépelt szórólap, személyes megkeresés, SMS-küldés, városi rendezvényeken való részvétel, újsághirdetés, honlapkészítés – felsoroltunk pár olyan lehetőséget, amellyel vásárhelyi alapítványok, egyesületek próbálják felhívni az adózók figyelmét, hogy nekik küldjék az egy százalékot.
Hamarosan küldhetjük be adóbevallásunkat az APEH-nek. Adónk kétszer egy százalékáról pedig magunk rendelkezhetünk, mely szervezetnek szeretnénk ezt felajánlani. Így év elején szinte valamennyi alapítvány, egyesület, mely jogosult az egy százalékra, próbál minél több pénzt összegyűjteni. Arra voltunk kíváncsiak, vajon a vásárhelyiek ezt hogyan oldják meg. A 130 alapítványból, illetve 50 egyesületből felhívtunk néhányat.

– Rendkívül szerények a lehetőségeink. Mivel tíz éve működünk és számos városi rendezvényen részt veszünk, honlapunk is van, így már ismernek, segítenek – mondta dr. Berényi Károly gyermekorvos, a Hódmezővásárhely Gyermekegészségügyért Alapítvány elnöke.

A Berényi Károly vezette gyermekegészségügyért alapítvány számos rendezvényen vesz részt.
Fotó: Tésik Attila

– Ismerőseimnek, barátaimnak már küldtem SMS-t, amelyben arra kérem őket, ajánlják fel nekünk adójuk egy százalékát. Ezenkívül gépeltem pár szórólapot is, amelyet szétosztok – árulta el Saja Mária, az Öregkishomoki Kerttulajdonosok Egyesületének elnöke.

A tapasztalat azt mutatja, hogy leginkább a kishomokiak adják az egyesületnek a támogatást, így azt lehet mondani, magukat segítik. Tavaly például 65 ezer forint gyűlt így össze.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vásárhely állja a kórházi bevételkiesést

Hódmezővásárhely - Egy demokratikus országban az a legkevesebb, hogy az érvényes népszavazás után a… Tovább olvasom