Délmagyar logó

2018. 04. 24. kedd - György 14°C | 24°C Még több cikk.

Baleset és teljes útzár volt Vásárhely és Székkutas között

Egy Opel hajtott a fának, vezetője súlyosan sérült, a helyszínelés idejére útzárat rendeltek el.
A helyszínelés idejére elrendelt útzárat valamival 13 óra után oldotta fel a rendőrség - tudtuk meg a sajtóügyeletestől.

Korábban írtuk:

Ma a délelőtti órákban egy Opel típusú személyautó haladt Hódmezővásárhely irányából Székkutas felé, amikor a községtáblától 1 km-re - eddig ismeretlen körülmények között - fának hajtott. - A rendelkezésünkre álló információk szerint az autót egy középkorú férfi vezette, aki az elsődleges adatok szerint 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett - tudtuk meg dr. Jászai Linda rendőr hadnagytól. Az érintett útszakaszon teljes útzár van.

Olvasóink írták

 • 6. xenopus 2012. július 05. 21:13
  „Pfuj, CB-s!”
 • 5. mézkúp 2012. július 04. 09:32
  „Kedves Aranka!
  Köszönöm szépen a felvilágosítást tudatlanságomról, de akit igazán érdekel más véleménye vagy amit írt, az nem a helyesírási hibákat fogja keresni az írásokban. Ezeken a fórumokon nagyon sok ember ír helytelenűl. Ha Téged ez zavar, akkor Én meg megkérlek, hogy NE látogasd ezeket a fórumokat, mert a kákán mindenki tud csomót keresni és nagyon sok esetben talál is .Köszönöm.”
 • 4. aranka2 2012. július 04. 08:28
  „Kedves Mézkúp,
  igazad van, de kérlek, az én, ő, rám, nő szavakat kis kezdőbetűvel írd. Mondanivalód is hitelesebbé válik ettől. Egyébként meg valóban, a 107-es felhívásával, a rendszám és a történtek bediktálásával sokat segíthetsz az országúti banditizmus ellen.”
 • 3. klj-54 2012. július 03. 19:15
  „@mézkúp :
  107 felhív, elmondod a MAGNÓSZALAGOS vonalra érthetően (zaklatottság miatt nehéz) a történést és a rendszámot, kocsi színét.
  Velem járt már úgy egy őrült telefonos amikor szüleimmel voltam, hogy szegeden már várták.
  Mint közlekedő nem tudok semmilyen kifogást és nyafogást elfogadni ilyen esetekre!”
 • 2. mézkúp 2012. július 03. 17:07
  „Sajnos a nagy meleg valóban lenyomja és figyelmetlenné teszi az embereket. Ma Én is a szerencsének köszönhetem, hogy nem maradtam ott a két gyermekemmel az úton. A vásárhelyi bagolyvárnál lévő körforgalomba behajtott egy teherautó szerelvénnyel együtt.Már Én is bent voltam a körforgalomba, mikor a teherautó után jövő 3 transitos úgy gondolta, hogy majd a teherautó után még ők is beférnek.Az első be is vágott elébem és satu fékkel tudtam megállni, majd amikor elindultam a másik transitos már csak azért is , hogy megmutassa ő nagyobb autó elkezdett rám mászni és a következő kőrforgalomig jött is Rám egyfolytában. Amikor kiértünk a szegedi útra, mellém jött és még Nekem kezdett átkiabálni a három fiatal suttyó majom az autóból. Azért, mert Nő vagyok nem kellene letollni az útról, csak az a baj, hogy sok emberke úgy gondolja, hogy ha Ő nagyobb autóval van, akkor többet is engedhet meg magának.”
 • 1. klj-54 2012. július 03. 12:51
  „A hallás körzetemben (100 Km) több súlyos baleset történt, meleg van.
  Kamion, motor és persze személyautók törték magukat.
  Reggel 08.00 óta hallgatom a 27.405-öt (kamion csatorna) és sajnos sok balhéról hallok:(”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bunkerban rejtették el a lopott holmit

Egy intézetből szökött el az a két tizenéves fiú, aki sorozatban tört fel óvodákat, iskolákat Hódmezővásárhelyen és környékén. Tovább olvasom