Délmagyar logó

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 18°C | 27°C Még több cikk.

˝Bátor˝ volt: idős nőket rabolt ki

Hódmezővásárhely - Őrizetbe vették a hódmezővásárhelyi rendőrök a kertvárosi rablások gyanúsítottját.
Mindent Vásárhelyről

A delmagyar.hu hivatalos Hódmezővásárhely Facebook-oldala, nem csak vásárhelyieknek.

Két 83 éves asszonyt rabolt ki egy férfi Hódmezővásárhelyen. Az első bűncselekmény január 4-én történt a Hóvirág utcában. A gyanúsított kitépte a sértett kezéből a táskáját, majd a benne lévő igazolványokkal és készpénzzel együtt elszaladt. A nő a támadás következtében nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett el.

A másik sértettet január 20-án támadta meg a Móricz Zsigmond utcában. Ott is a táskát akarta megszerezni, de akkor nem járt sikerrel.

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság nyomozói miután kiderítették, ki volt a tettes a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság speciális támogató egységéhez fordultak. A csapat február 19-én hajnalban otthonában elfogta és előállította K. Andrást.

Mivel a 23 éves férfi a bűncselekményt idős emberek sérelmére követte el, ezért vele szemben rablás bűntettének minősített esete miatt indult büntetőeljárás.

˝Bátor˝ volt: idős nőket rabolt ki. Fotó: CSMRFK (galéria)

A gyanúsított részben beismerő vallomást tett. Kihallgatását követően a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság őrizetbe vette és kezdeményezték az ügyészségen, hogy tegyenek indítványt a bíróságon a férfi előzetes letartóztatására.

Így kapták el


A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője az ügyben korábban kitűzött félmillió forint nyomravezetői díjat visszavonta.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Energetikai korszerűsítés Vásárhelyen

Összesen 40 millió forintos alapot biztosít az idén a vásárhelyi önkormányzat saját forrásból a családi házak energetikai korszerűsítésére. Tovább olvasom