Délmagyar logó

2017. 09. 23. szombat - Tekla 11°C | 19°C Még több cikk.

Bence gazda még mindig keresi az igazit

Hódmezővásárhely - Megnéztük, hogyan telnek Kucsora Bence, a Házasodna a gazda vásárhelyi szereplőjének mindennapjai két hónappal a műsor vége után.
Közel két hónapja már, hogy véget ért az RTL Klub Házasodna a gazda című párválasztó műsora. A heti 1,3 milliós nézettségi adatokat produkáló reality egyik legnépszerűbb szereplője a hódmezővásárhelyi Kucsora Bence volt. A lányregényekbe illő randevúiról ismerté vált Bence gazda élete, saját bevallása szerint alig változott a műsor óta. - Ugyanazt az életet élem mint a műsor előtt. Továbbra is az állatok, a gazdaság tölti ki minden időmet, ugyanakkor nagy változás, hogy néha idegenek is megállítanak, rám köszönnek az utcán, olyanok akik a tévéből ismernek. Szerencsére az emberek többségétől dicséretet kapok, de természetesen vannak negatív visszajelzések is - summázza a műsor óta eltelt időszak tapasztalatait Kucsora Bence.

Bence gazda sok időt tölt a tanyán.
Bence gazda sok időt tölt a tanyán.

Mindent Vásárhelyről

A delmagyar.hu hivatalos Hódmezővásárhely Facebook-oldala, nem csak vásárhelyieknek.

A fiatal gazda népszerűsége persze eddig sem volt titok. A műsort követően is sokat foglalkoztak vele a lapok, internetes fórumok. A legtöbben Bence szerelmi életére, Melindával való kapcsolatára voltak kíváncsiak. - Melindával nem illettünk össze, így közös megegyezéssel szétváltunk. Azóta beszéltünk ugyan, de nem tartjuk a kapcsolatot - meséli a gazda, aki hasonlóan szűkszavúan beszél mostani szerelmi életéről is.

- Van egy lány, akinek pár hónapja már udvarolok. Egyelőre nem tudom mi lesz a vége - teszi hozzá. Bence tehát továbbra is keresi az igazit. Céljai nem változtak: egy komoly kapcsolat, majd család, gyerekek. Addig is viszont rengeteget dolgozik. Korán kel, későn fekszik. Ha nem a tanyán dolgozik, lót-fut ügyet intéz. Ha van egy kis ideje, bokszol, edz és persze lovagol. - Amikor csak tehetem igyekszem a nagy szenvedélyemnek a lovaknak, a lovaglásnak is hódolni. Annyi időt töltök a tanyán amennyit csak lehet. Szeretek a családom, a gazdaság, az állatok közelében lenni.

Olvasóink írták

 • 12. CsengeleMSN 2013. február 22. 22:09
  „A lovak az ő igazi élete nem a nők.”
 • 11. airwaves 2013. február 19. 19:30
  „A mindennapi Bence gazdát add meg nekünk ma!”
 • 10. 24H 2013. február 19. 09:31
  „Monyók!Miért mondod, hogy a többiek a holdról jöttek? Elég nyilvánvalóak amiket írnak nem?”
 • 9. Hétszűnyűkapanyányimonyók 2013. február 19. 07:07
  „Basssz... ti a holdról jöttetek?”
 • 8. mamagesa001 2013. február 19. 06:26
  „Drága Bence ugye magad se gondoltad komolyan,hogy párt találsz egy ilyen műsor révén! Nagyszerű ötlet volt jelentkezni rá,hisz világot láttál,gondolom gázsit is kaptál,és közben szórakozhattál is! Őszintén mondom jól tetted,hisz erről szól az élet ilyen fiatalon.Szórakozz míg úgy nem érzed,hogy felelősséggel tudsz házasságban élni,és akkor jön a nagy ő!”
 • 7. zsóka 2013. február 18. 21:18
  „Qllancs,
  jót mosolyogtam. Kicsit le vagy maradva. Az én tesóm is gazdálkodó. Állatot tart, több félét is százas és ezres nagyságrendben és növénytermesztéssel is foglalkozik. A két gyereke (lány és fiú) Debrecenben végzett az agrár egyetemen. Voltak 1 évet Amerikában, ahol farmon dolgoztak, majd egy ottani mezőgazdasági főikolán tanultak, majd Hollandiában, ahol szintén tanultak. Beszélnek angolul, németül. Most ők is otthon dolgoznak. FIZIKAI munkát is.
  Szerinted a kishúgom "szerény, dolgos egyszerű lánynak" nevezhető?”
 • 6. xenopus 2013. február 18. 18:15
  „Ez a Bence a Kéktói Kucsora fia?”
 • 5. Qllancs 2013. február 18. 13:05
  „Amikor a tanyán..állatok között tölti a nap 24 órájából ..20. NEM is barátnő !Mert őrá már nem jutna idő ! Aki komolyan gondolja ..tenni is kell érte.
  Ne celebet, cicababát keressen ...inkább szerény, dolgos egyszerű lányt .”
 • 4. 24H 2013. február 18. 11:10
  „Hy Bence! Volna egy ötletem. Nem a társkeresésedre vonatkozóan! Kb. annyi idős vagyok mint te, sajnos álláskereső már egy ideje. Nem foglalkoztam sose állatokkal, azzal amit te csinálsz, de lehet, hogy kipróbálnám. Szereznék ezzel kapcsolatba is tapasztalatokat. Elvégre Vásárhelyiek vagyunk vagy mi. Ha elolvastad esetleg, igazából fogalmam sincs, hogy hogyan tudnál válaszolni bármit is, mert elektronikus címet ide nem akarok, meg ha jól tudom nem is lehet ki írni (szabályzat szerint). A társkeresésre vonatkozóan: értelmetlen, hogy nem találsz barátnőt, de gondolom nem fogsz egyedül megöregedni!:)”
 • 3. OPP 2013. február 18. 10:43
  „Gedeon bácsi a vicc bálványa.HAhaha!”
 • 2. Mozimasiniszta 2013. február 18. 10:27
  „annó induláskor, annak a véleményemnek adtam hangot, hogy cirkuszi kelléket csinál belőle ez a szennykanális
  - sajnos igazam lett...és ha nem vesztegette volna el ezt a jó félévet, már igazit is találhatott volna.”
 • 1. gedeon 2013. február 18. 09:04
  „A klaviatúrán Shift + ő betű és máris megvan az igazi nagy Ő!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Soron kívüli gépjármű-ügyintézés a határon túliaknak

A gépjármű átírásának és forgalomba helyezésének soron kívüli ügyintézésével várják a határon túl élő magyar állampolgárokat Vásárhelyen. Tovább olvasom