Délmagyar logó

2018. 04. 22. vasárnap - Csilla, Noémi 9°C | 25°C Még több cikk.

Betörőt értek tetten a vásárhelyi rendőrök

Hódmezővásárhely - Egy 51 éves férfit értek tetten a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság járőrei az éjszaka folyamán egy magánház udvarán. Az elkövető vallomása szerint így akart pénzt szerezni.
A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságra az éjszaka folyamán jelentette be a ház tulajdonosa, hogy valaki bemászott a kertjébe, majd a garázsba is bement. A helyszínre irányított járőrök körbevették az ingatlant, majd ketten szintén bemásztak oda. Felszólították az elkövetőt, hogy jöjjön elő, azonban ő nem mozdult, ezért átvizsgálták a területet. Ennek során az egyik egyenruhás észrevett egy bokrot, ami mögé elrejtőzött a betörő.

A rendőrök az 51 éves férfit ezután elfogták, majd előállították a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságra. Orvosi ellátásra is szorult, mivel a kerítés átmászása során csúnyán megvágta a kezét, ami emiatt vérzett is.

Kihallgatása során a bűncselekmény elkövetését elismerte. Tettét azzal indokolta, hogy így akart pénzt szerezni. Lopás kísérlete miatt indult ellene büntetőeljárás - tájékoztatta a delmagyar.hu-t Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Olvasóink írták

 • 7. Falcao 2010. október 30. 10:13
  „Szegín jó cigánt mindenki csak bánccsa.”
 • 6. rkj 2010. október 28. 12:55
  „Ezt nem értem....Betörőt értek tetten a vásárhelyi rendőrök ... tehát rendőrök.jelentette be a ház tulajdonosa..... akkor nem a tulaj érte tetten???lehet nem jol értelmezem....segitcsetek :))de ez már szégyen hogy mikre képesek ezek.ki lopnák az ember alól az ágyat is....”
 • 5. rhyyy 2010. október 28. 12:36
  „csúnyán megvágta a kezét:)
  szerintem a tulaj lett volna aki csúnyán megvágja, de nem kerítéssel:)
  de hát sajnos az a szemtelen kerítés megtette helyette:) annyira sajnálom szegényt...”
 • 4. RézmívesGyekszon 2010. október 28. 10:37
  „No, ni csak egy bokor. Felszólítom a bokrot, hogy amennyiben betörőnek látszó betörőt rejt, a törvény nevében fedje fel! Pfujjj rasszista, áruló bokor.”
 • 3. KolompárRómeó 2010. október 28. 10:02
  „Az orvosi ellátás költségét érvényes TAJ-kártyával a mi befizetésünkből a TB állta.”
 • 2. dodó 2010. október 28. 09:57
  „Lázárvásárhelyen ilyen nincs! Nem lehet!
  Mit képzel ez a Lázár? Már csak az hiányzik, hogy a szégyentáblára is kitegyék szegíny kirekesztettet!”
 • 1. Bunghole99 2010. október 28. 09:49
  „kezdenek elszemtelenedni ezek a rászístá neonáci rendőrök há má semmit se lehet csináni ebbe áz országba??!!! míg á kerítés is rászístaá!!!!!!!????????????”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hitelt vesznek fel a törlesztésre

A mindszenti önkormányzat vállalt készfizető kezességet arra a 20 millió forintra, amit a kisváros víziközmű-társulása vesz fel. Tovább olvasom