Délmagyar logó

2018. 11. 21. szerda - Olivér 3°C | 8°C Még több cikk.

Biciklit lopott, majd elment vele lopni

Egy hódmezővásárhelyi házból lopott műszaki cikkeket, készpénzt, gázpalackot és élelmiszert egy magyarcsanádi férfi. Kiderült: a biciklije sem a sajátja volt.

Egy hódmezővásárhelyi házból lopott műszaki cikkeket, készpénzt, gázpalackot és élelmiszert egy magyarcsanádi férfi, amelyeket egy korábban eltulajdonított biciklivel szállított el. A rendőrség vádemelést javasol a feltételezett elkövetővel szemben.

A nap csendélete a police.hu-ról: bicikli gázpalackkal. Mindkettő lopott.

A gyanúsított 2018. április 8-án éjszaka wifi routert, mobiltelefont, gázpalackot, készpénzt és fagyasztott élelmiszereket vitt el az ingatlanból. A szállításnál segítéségére volt egy korábban ellopott bicikli is. A hódmezővásárhelyi rendőrök az adatgyűjtés és a városban működő térfigyelőkamera-rendszer felvételei alapján azonosították a feltételezett elkövetőt.

Tőle az eltulajdonított vagyontárgyak egy részét és a kerékpárt lefoglalták, majd visszaadták azokat a tulajdonosoknak. A 26 éves férfival szemben lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon - írta a police.hu.

A nyomozók vádemelést javasolnak a tolvajjal szemben.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Dicséri a szakma vásárhelyi agrárbemutatót, szombaton is ezrek látogattak ki - galéria

Dicséri a szakma vásárhelyi agrárbemutatót, szombaton is ezrek látogattak ki - galéria
Az érdeklődők többek között azt is megnézhették, milyen a szakszerű, profi birkanyírás. Tovább olvasom