Délmagyar logó

2017. 11. 21. kedd - Olivér 1°C | 8°C Még több cikk.

Bővítik a mindszenti temető parkolóját

Mindszent - Kétszázezer forintot fordít a mindszenti önkormányzat a mártélyi úti temető parkolójának bővítésére. A munkát két héten belül elvégzik. Az év végéig pedig teljesen kitakarítják a ma már használaton kívüli régi temetőt.
Még a hónap vége előtt kibővítik a mindszenti temető parkolóját, amely már tavaly is szűkösnek bizonyult a halottak napján. A képviselő-testület legutóbbi ülésén megszavazott 200 ezer forintot a munkálatokra. A kibővülő várakozóhelyet egyúttal fehér kövekkel is felszórják.

– Szóba került az ülésen az is, hogy a ravatalozó állapota sem megfelelő. Noha ennek felújítása nem az önkormányzat feladata, hiszen a temetőt a Csongrád Megyei Kegyeleti Kft. üzemelteti, ha kell, besegítünk, elvégezzük a kisebb munkákat – mondta lapunknak Hevesi Tamás jegyző.

A város gondot fordít az elhanyagolt, a szentesi út mellett fekvő régi temetőre is, amit benőtt a növényzet. A területet folyamatosan tisztítja négy-hat közmunkás, s egy olyan gép, amely a kivágott bokrokat és kis fákat ledarálja. A régi temetőt az év végéig szeretnék teljesen megtisztítani. Az izraelita sírkert és a kegyeleti park gondozott Mindszenten.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Motorvonat gyűrt maga alá egy kocsit Mindszentnél

Hódmezővásárhely - Tragikus közlekedési baleset történt szombaton kora délután Mindszent határában a… Tovább olvasom