Délmagyar logó

2017. 12. 13. szerda - Luca, Otília 2°C | 12°C Még több cikk.

Csipkerózsika a Kossuth térre csúszik

Hódmezővásárhely - Csipkerózsika, Jancsi és Juliska, Hófehérke és törpéi várják a Kossuth téri korcsolyapályára a vásárhelyi gyerekeket vasárnap a Mesék a jégen című ingyenes előadáson. A Tiszta Szívvel Egyesület meghívására érkező miskolci Havasszépe SE és Jégszínház gyermek fellépői egy órán át siklanak a jégen, miközben három mese történetét jelenítik meg.
A vásárhelyi Tiszta Szívvel Egyesület ismét akcióba lendült: a vasárnap délután 3 órakor kezdődő ingyenes előadáson lehetőség lesz adományozásra, a bevételt egy újabb „Tiszta Szíves" játszótér megvalósítására, illetve a meglévőek karbantartására fordítják majd- tájékoztatott Burzon Mária, az egyesület titkára, hozzátéve, ha esik, ha fúj, megtartják a pályázati pénzből finanszírozott előadást.

Ők lépnek fel vasárnap.
Ők lépnek fel vasárnap.

Mindent Vásárhelyről

A delmagyar.hu hivatalos Hódmezővásárhely Facebook-oldala, nem csak vásárhelyieknek.

Hófehérke, Hófehérke karácsonya, valamint Jancsi és Juliska története siklik át a koripályán. A fellépők nemcsak a mesék világába „csúsznak", a díszletcserék szüneteiben két 9 éves kislány bohóc- és Csipkerózsika jelmezben műkorcsolya bemutatót tart. Bikfalvi Tünde, az előadás rendezője elmondta, az ismert történetek bemutatásával akarják meghozni a korcsolyázáshoz való kedvet a vásárhelyi gyerekek számára. Egyesületük a versenysport lehetőség mellett a rekreációs műkorcsolya mozgalmát is megvalósította, így különböző technikai tudású korcsolyázóknak - gyerekeknek és felnőtteknek-, együttes fellépési lehetőséget biztosítanak.

Abaházy-Lukács Péter egyesületi elnök a delmagyar.hu-nak azt nyilatkozta, ha Hódmezővásárhely rendelkezne állandó műjégkorcsolya pályával, szívesen segédkezne egy helyi jégkorcsolya klub megszületésénél is. Ez a sportág ugyanis a kulturált mozgást, a versenyzést és az együttes fellépést biztosítja már 3-4 éves kortól.

Olvasóink írták

  • 1. CsengeleMSN 2013. február 06. 12:49
    „Végre egy program, egy kikapcsolódási lehetőség a szürke vásárhelyi télben!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rendőrségi fogadóóra Hódmezővásárhelyen

Két órán át várják délután a lakosokat a kapitányságon. Tovább olvasom