Délmagyar logó

2017. 09. 20. szerda - Friderika 10°C | 18°C Még több cikk.

Csuklótörés és járdajavítás

Két nap alatt megjavították Vásárhelyen az OTP melletti járdát, amely hosszú évek óta balesetveszélyes. Az ok: a minap egy asszony elesett itt, és eltörte a csuklóját.
Most nem aszfaltozzák újra az egész területet: már kész a terv a díszburkolatra. Fotó: Tésik Attila
Az Andrássy utca legelején, az OTP melletti szakasz kitüremkedéseivel, hasadékaival, s az egykor odaépített díszburkolatsávokkal már tönkrement, megérett a javításra. A nagyforgalmú járdán – a szemközti zöldségesek tapasztalatai szerint – már többen is elestek. A minap is felbukott a járda egyik kitüremkedő dudorjában egy helybéli asszony.

Olyan szerencsétlenül esett, hogy nemcsak a szemüvege törött össze, de a csuklója is. Sérüléseit a kórházban látták el, a kezét pedig begipszelték.
Az egykori kórházi dolgozó – aki kérte, ne írjuk le a nevét – elmondta, másnap bement a városháza műszaki irodájára, hogy panaszt tegyen. Ennek eredményeképp elkezdődött a járdaszakasz kijavítása. Az asszony elmondta, miután törött csuklójával semmiféle otthoni munkát nem tud végezni, azt fontolgatja, hogy kártérítést kér a várostól. Ez ügyben azonban még nem tett lépéseket.

Mihály János, a polgármesteri hivatal műszaki irodájának munkatársa megerősítette, hogy a járdát tényleg a balesetveszély elhárítása érdekében javítják ki. Hozzátette, azért nem aszfaltozzák újra az egész területet, mert készen állnak a tervek az Andrássy utcának a Kossuth tér és a Szent Antal utca közötti szakaszán a díszburkolat építésére.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szégyenfolt a belvárosban

Pénzhiány miatt a közeljövőben sem tudják felújítani a vásárhelyi Andrássy utca 9. szám alatti, mára… Tovább olvasom