Délmagyar logó

2017. 12. 16. szombat - Etelka, Aletta 0°C | 11°C Még több cikk.

Csurka és Kovács keményen beszélt Vásárhelyen

Idegenek szemelték ki Magyarországot leendő lakóhelyüknek, s ennek egyik eszköze az egészségügyi reform – mondta Csurka István a MIÉP tegnap esti vásárhelyi kampányzáró nagygyűlésén.
Idegenek szemelték ki Magyarországot leendő lakóhelyüknek, s ennek egyik eszköze az egészségügyi reform – mondta Csurka István a MIÉP tegnap esti vásárhelyi kampányzáró nagygyűlésén. Kovács László képviselőjelölt kemény szavakkal minősítette az egészségügy átalakítását. Vasárnap választanak képviselőt Vásárhely 2. számú körzetében.

„Az egészségügyi kormányzat tevékenysége láttán nem lehet eldönteni, bolondok működtetnek-e kuplerájt, vagy kurvák bolondokházát" – jelentette ki Kovács László, a MIÉP önkormányzati képviselőjelöltje tegnap este a vásárhelyi Kossuth téren rendezett kampányzáró nagygyűlésen. A jelölt szerint, aki jelenleg listás képviselő a közgyűlésben: a kormányzat be akarja bizonyítani a világbanki megállapítás igazát, miszerint Magyarország eltartó képessége 6-7 millió fő. Ezért léptették életbe április elsején, azaz a bolondok napján az egészségügy átalakítását. Hangsúlyozta: azért indul egyéni jelöltként, mert ha a vasárnapi időközi választáson nyer, többet tehet majd a 2. számú körzetért.

A nagygyűlés résztvevőinek Szenti Ferenc mondta el saját költeményét.
Csurka István pártelnök már arról beszélt, hogy nagyra tartja Kovács Lászlót, pártbeli helyettesét. Az országos helyzetről elmondta: időközi választásokat szeretnének, ezért gyűjtenek aláírásokat. Ő is úgy látja, hogy az egészségügyi reform is része egy folyamatnak, s Magyarországot kiszemelték leendő lakóhelyüknek a ma Izraelben élők. Ugyanis az ott élőknek a környező országok túlnépesedése miatt már nem sokáig van maradásuk. „Olyan rendszert akarok, melyben a magyarnak az ellenzéke is magyar!" – jelentette ki.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Új lelkészcsalád költözik Hódmezővásárhelyre

A napokban kiderült: új lelkészcsalád költözik Hódmezővásárhelyre, az evangélikus gyülekezethez. Az… Tovább olvasom