Délmagyar logó

2018. 03. 23. péntek - Emőke -4°C | 4°C Még több cikk.

Díszoklevél pedagógusoknak

Hódmezővásárhely - Gránit, rubin, vas, gyémánt, illetve arany díszoklevélre jogosult pedagógusok jelentkezését várja a vásárhelyi önkormányzat.
A vásárhelyi önkormányzat kéri az 1938-ban, 1943-ban, 1948-ban, 1953-ban, 1963-ban óvodapedagógusi, tanítói, tanári vagy középiskolai tanári végzettséget szerzett és pedagógusként foglalkoztatott gránit, rubin, vas, gyémánt, illetve arany díszoklevélre jogosultakat, hozzátartozóikat, hogy március 14-éig szíveskedjenek díszoklevelük megszerzésére vonatkozó kérelmüket, önéletrajzukat, főiskolai vagy egyetemi oklevelük fénymásolatát eljuttatni a polgármesteri hivatal jogi csoportjához (6800 Hódmezővásárhely, Kossuth tér 1., I. emelet 23., Horváth Zoltán részére). Amennyiben nem vásárhelyi intézményből vonultak nyugdíjba, úgy az intézmény vezetőjének ajánlását, vásárhelyi intézmény esetén annak megnevezését is fel kell tüntetni.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megfelelő belvízelvezető csatornák állapota

Csak kisebb hiányosságokat találtak a közelmúltban a megyei katasztrófavédelem szemléjén Mindszenten és Mártélyon. Tovább olvasom