Délmagyar logó

2018. 04. 24. kedd - György 13°C | 24°C Még több cikk.

Dorgálást kapott Havránek

Hódmezővásárhely - Mint arról hírt adtunk a vásárhelyi közgyűlésben elszabadultak az indulatok, és egy történelminek indult vita „zárásaként" Havránek Ferenc, a Munkáspárt 2006 tagja lehülyézte Benkő Zsolt fideszes képviselőt.
Mint arról hírt adtunk a vásárhelyi közgyűlésben elszabadultak az indulatok, és egy történelminek indult vita „zárásaként" Havránek Ferenc, a Munkáspárt 2006 tagja lehülyézte Benkő Zsolt fideszes képviselőt. A Fidesz felszólította a városi ellenzéki politikusokat, határolódjanak el az ilyen alpári stílusú megnyilvánulástól.

– Már ott a helyszínen elbeszélgettünk az ügyről Havránek Ferenccel – válaszolta kérdésünkre Hernádi Gyula, az MSZP frakcióvezetője –, és közöltük vele, ezt a stílust semmilyen körülmények között sem engedheti meg magának. Mi is azt szeretnénk, ha normális maradna a hangnem a vásárhelyi közgyűlésben. Azt azért el kell mondanom, hogy szinte az első pillanattól provokáltak bennünket, szidták, bírálták Gyurcsány Ferenc miniszterelnököt és a kormányt, ennek a betetőzése volt Havránek szerencsétlen, elítélendő reagálása. Természetesen ez nem mentség. Azzal lezártnak tekintjük az ügyet, hogy figyelmeztettük, a jövőben bármilyen butaságot hall, vagy esetleg sértegetik, uralkodjon magán és elfogadható hangnemben válaszoljon.

Fegyelmit nem indított, nem indíthatott Havránek Ferenc ellen Hernádi Gyula, mert képviselőtársa nem tagja a szocialista pártnak, hanem szövetségese és az ellenzéki csoporthoz tartozik. A tavaly őszi helyhatósági választásokon is ilyen minőségben indult együtt az MSZP és a Munkáspárt 2006.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Meghökkentő találmányok Vásárhelyen

Úttestbe építhető generátorokkal termel áramot az a működő modell, amelyet Vida Ottó feltaláló mutat… Tovább olvasom