Délmagyar logó

2017. 04. 25. kedd - Márk 6°C | 20°C Még több cikk.

Egy hét múlva nyit az ideiglenes parkoló Vásárhelyen

Fizetős lesz a várakozás, mert ez a rész a fizetős zónában van.
– Hétfőtől használhatják az autósok a Zrínyi utcán, a kórházzal szemben kialakított ideiglenes parkolót – mondta hétfőn a helyszínen tartott sajtótájékoztatón Hegedűs Zoltán alpolgármester. Erről az elképzelésről korábban már beszámoltunk. Fizetős lesz a várakozás, mert ez a rész a fizetős zónában van.
A mintegy 2400 négyzetméteres területen nem festik fel a parkolóhelyeket. Fotó: Imre Péter
A mintegy 2400 négyzetméteres területen nem festik fel a parkolóhelyeket.
Fotó: Imre Péter

A kórház miatt a környéken óriási a forgalom, sokan keresnek parkolóhelyet, állnak le kocsijukkal a közeli utcákban, és a kórház külső és belső parkolója is állandóan tele van. 3-400 autó elhelyezésére lenne igény, az ideiglenesen 70 gépjármű fér majd el. Vagyis a mélygarázs – akár három-négy szintes – mindenképpen megépül. A felszínen kereskedelmi, irodai vagy egészségügyi szolgáltatás kaphat helyet a kétszintes, tetőtér-beépítésű házban a megkérdezett ingatlanfejlesztési szakértők szerint – közölte az alpolgármester. A koncepcióról áprilisban dönt a közgyűlés.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egy komplett fürdőszobát belehordtak a kátyúkba

Egy komplett fürdőszobát belehordtak a kátyúkba
Vásárhelyen két poros út maradt: a Simonyi utcán lévő köz és egy szervizút az Epreskert mellett. Utóbbi aszfaltozását nem minden ott lakó szeretné: attól tartanak, majd nagyobb lesz a forgalom előttük, nő a balesetveszély. Tovább olvasom