Délmagyar logó

2018. 11. 16. péntek - Ödön 2°C | 12°C Még több cikk.

Egyedül váltaná le a kormányt a Jobbik

Volner János, a Jobbik frakcióvezetője szerint a közvélemény-kutatások legfrissebb adatai alapján Kiss Attila a legesélyesebb a győzelemre.
- Különböző közvélemény-kutatások, számítások találgatásokra adtak okot. Ezért fontos kijelenteni: a Jobbik más párttal nem, csak az ország lakóival fog össze a kormányváltásért - közölte a tegnapi sajtótájékoztatón Kiss Attila, a párt országgyűlésiképviselő-jelöltje a Csongrád megyei 4-es választókerületben. Hozzátette: az MSZP-vel sem egyeztetnek Rója István visszaléptetéséről.

Volner János, a Jobbik frakcióvezetője, alelnöke – aki aznap Szegeden is tartott sajtótájékoztatót – ezt annyival toldotta meg: a közvélemény-kutatások legfrissebb adatai alapján Kiss Attila a legesélyesebb a győzelemre. – Ezért aki komolyan gondolja a kormányváltást, annak a Jobbik listája és egyéni jelöltjei mellé kell tennie az ikszet. Számítunk a csalódott fideszes és baloldali szimpatizánsokra is.

Aki másra szavaz, akár listán, akár egyéniben, annak a kormányváltás szempontjából elveszett lesz a voksa – mondta.

Érdekesség: a megválasztott új vásárhelyi polgármester, Márki-Zay Péter plakátjainak helyére – de nem csak oda – kerülnek Kiss Attila hirdetményei: az oszlopokra. Az ok egyszerű, mondták: a hirdetések mérete azonos. Márki-Zayt pénzzel nem támogatták – azt senkitől sem fogadott el –, saját költségvetéséből finanszírozta kampányát – közölték.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem tudni, eltörlik-e az építményadót - Hiába kérdeztük az önkormányzatot Vásárhely adósságáról

Még mindig nem tudni pontosan, hogy van-e adóssága Hódmezővásárhelynek, és ha igen, akkor mennyi. Tovább olvasom