Délmagyar logó

2017. 05. 29. hétfő - Magdolna 13°C | 28°C Még több cikk.

Egymilliót nyert lapunktól Hódi Anett

Hódmezővásárhely - Borsodiné Hódi Anett, egy négygyermekes vásárhelyi édesanya nyerte lapunk országos nyereményjátékának egymillió forintos fődíját. Ő az a fiatalasszony, akit családjával együtt tavaly majdnem kilakoltattak házukból, de cikkünk nyomán pénzt gyűjtöttek nekik, és a honvédségnél is hamarabb tehetett alkalmassági vizsgát.
Napokig nem akarta elhinni, ezért még férjének sem árulta el Borsodiné Hódi Anett, hogy ő nyerte meg a Délmagyarország és a Délvilág, a delmagyar.hu, valamint a pba.hu közös játékának 1 millió forintos fődíját. A 35 esztendős, négygyermekes vásárhelyi édesanya történetét jól ismerik lapunk olvasói: tavaly nyáron mutattuk be családját, és azóta is többször írtunk róla. Másfél évvel ezelőtt komoly bajban voltak Borsodiék: 750 ezer forintos lakáshitel-tartozásuk miatt kilakoltatás fenyegette őket. Férje rokkantnyugdíjas, egyik gyermekük, Kinga pedig beteg, számos műtéten van már túl. Mindennek tetejébe egy ideig úgy tűnt, a munkanélküli asszony nem állhat katonának, mert létszámstop miatt elhalasztották az alkalmassági vizsgáját.

Első írásaink azonban új korszakot nyitottak Borsodiék életében.

Cikkünk hatására összegyűlt némi pénz a családnak, nem kellett elhagyniuk házukat, a fiatalasszony hamarabb tehetett alkalmassági vizsgát, és munkába állhatott a laktanyában, ahol ma is szerződéses katonaként szolgál. A szerencsés sorozat ráadásul ezzel még nem ért véget.

Gyermekei számára is óriási meglepetés volt, hogy édesanyjuk nyerte lapunk játékának fődíját. Fotó: Schmidt Andrea
Gyermekei számára is óriási meglepetés volt, hogy édesanyjuk nyerte lapunk játékának fődíját.
Fotó: Schmidt Andrea

Kiadónk augusztus végén egy kérdőívvel összekötött nagyszabású, országos nyereményjátékot hirdetett. A felmérés célja az volt, hogy megtudjuk: kiadványainkkal hogyan tudnánk még inkább kedvében járni olvasóinknak. Borsodiné Hódi Anett, aki rendszeres olvasója lapunknak és a delmagyar.hu-nak – sok ezer más jelentkezővel együtt – visszaküldte a szelvényt. Elmesélte: mindig, minden más játékban is szerencsét próbál, mert „akármit nyer az ember, annak örül".

Hétfő délelőtt a fővárosi Heim Pál Gyermekkórház kertjében sétálgattak, akondropláziás, azaz kis növésű kislányát ugyanis múlt szerdán ismét megoperálták. Csörgött a telefonja, de amit lapunk marketinges munkatársától hallott, nem akarta elhinni. A budapesti sorsoláson ugyanis az ő szelvényének sorszámát választotta ki a gép, ő nyerte meg az 1 millió forintos fődíjat. A fiatalasszony napokig nem tudta felfogni, hogy ekkora szerencséje lehet, férjének is csak szerdán árulta el, hogy csütörtök délelőtt a szegedi Sajtóházba várjuk a nyereményátadásra. A gyerekei pedig még ekkor sem tudták, édesanyjuk mivel tölti a napot.

Anett meghatottan vette át nyereményének díszes bizonyítékát, és elárulta: van mire költeni. Lakás- és autóhitelüket (kocsi nélkül nem tudják szállítani kislányukat) is svájci frankban vették fel, több száz ezer forintos elmaradásukat most törleszteni tudják. A családtól kapott kölcsönt is visszafizetik, a maradékot pedig félreteszik, hogy legyen tartalékuk. Az egyetlen „luxus", hogy jövő szerdán, amikor varratszedésre viszik Kingát Budapestre, az ötödikes Márk, a harmadikos Kitti és a középső csoportos Maja is a szülőkkel tart, és elmennek az állatkertbe.

Borsodiné Hódi Anett, egy négygyermekes vásárhelyi édesanya nyerte lapunk országos nyereményjátékának egymillió forintos fődíját. Fotó: Schmidt Andrea
Borsodiné Hódi Anett, egy négygyermekes vásárhelyi édesanya nyerte lapunk országos nyereményjátékának egymillió forintos fődíját. Fotó: Schmidt Andrea

– Nincsenek véletlenek. Hiszek Istenben, ő biztosan benne van ebben – mondta az édesanya, aki délután lapunk fotóriportere előtt mondta el gyermekeinek a jó hírt. Amint Márk meglátta a szekrény tetejéről levett papírt, azonnal kiáltotta: „Én el tudom olvasni, mi van ráírva! Egymillió forint! Szeretném, ha elmennénk a boltba, és vennénk belőle egy játékteherautót!"

Nyertesek
Nyereményjátékunk második díja egy wellnesshétvége volt az istenhozta.hu oldalról szabadon választva, ezt Szabó Marianna (Nagyszentjános) nyerte. 15 szerencsésnek pedig a pba.hu, a Biztosítók Áruháza visszafizeti kötelező biztosítását: Veres László (Devecser), Rogovics Mihály (Pannonhalma), Simkó Pál (Szentes), Tűhegyi Sándor (Hódmezővásárhely), Major Jánosné (Győr), Vajas József (Szeged), Márton Imre (Makó) , Póczik Gyöngyi (Mosonmagyaróvár) Zoppé Enikő (Makó), Tóth Tibor (Szeged), Töltősiné Sipőcz Mária (Bőny), Hajszán Lászlóné (Győr), Szívós Mihályné (Székkutas), Kiss Katalin (Tura), Nagy Károly (Nagycenk).

Olvasóink írták

24 hozzászólás
12
 • 24. Filctoll 2010. november 03. 17:26
  „Gratulálok Anett! Jó helyen van Nálatok a pénz!
  Hihetetlen a szerencsétek!”
 • 23. Pepejeans 2010. október 30. 19:29
  „Akár véletlen, akár nem, ahol beteg gyerek van, oda mindig jó helyre kerül a pénz.”
 • 22. babakocsis 2010. október 30. 19:01
  „fles2!
  Egyetértek veled.”
 • 21. Falcao 2010. október 30. 10:15
  „Jó helyre került a nyeremény.”
 • 20. giza1972 2010. október 30. 09:16
  „Nagyon örülök a nyeremény a legjobb helyre került. Remélem kislányuk egészsége jobbra fordul. Isten áldását kérem a családjukra.Szívből gratulálok az édesanyának, aki minden nehézséget hittel, reménnyel, tettekkel le fog küzdeni.”
 • 19. miku 2010. október 30. 09:13
  „Véletlenek nincsenek.”
 • 18. fles2 2010. október 30. 09:07
  „A pénzt nem sajnálom remélem hasznos dologra fogják fordítani!!!Gratulálok ehhez!
  Amit viszont nem tetszésemet kelti,hogy Őt egyből felvették katonának,más meg 1 évet vár rá,mert túl jelentkezés van.....”
 • 17. jim1241 2010. október 30. 08:31
  „zoltanszaboval egyetértek”
 • 16. Norman_Bates 2010. október 29. 17:51
  „Fordítva is megközelíthették volna a dolgot " Vajon ki nyerte meg lapunktól az egy milliót?"......-ööööö H.A.?
  Viccet félretéve jó helyre került a pénz (c. lemez) :)
  Igazából mennyire is aktuális ez a rossz anyagi helyzet? Mert ugye úgy volt megy misszióba, ami tudvalevőleg sok, hitelt ész nélkül fölvett katonát húzott már ki a xarból.”
 • 15. zoltanszabo 2010. október 29. 15:48
  „Milyen rosszmájúak eggyesek.Persze,hogy véletlenül sorsolta ki a gép.35 éves 4 gyerek ,1 beteg , férj rokkantnyugdíjas de remélem ezt a pénz nem a játákautomatákba hordja el? A beteg gyereknek jó egészséget kívánok. Gondolom van a városba több hasonló sorsú család akiket szintén lehet támogatni.”
 • 14. Lixus_kzs 2010. október 29. 13:59
  „Jó helyre került a pénz.”
 • 13. sigsig 2010. október 29. 13:03
  „Nekem is az jutott egyből eszembe, hogy egy ilyen storyból jó kis vezércikk lehet - micsoda véletlen !”
 • 12. sziszka1 2010. október 29. 11:46
  „11. hozzászólás trillarom 2010.10.29. 10:54

  nem a pénzt sajnálom tőle, hanem a véletlenek furcsa összjátékát!”
 • 11. trillarom 2010. október 29. 10:54
  „Inkább ő kapja meg az 1milliót, mint közületek bárki is..”
 • 10. 3xhe 2010. október 29. 10:34
  „Micsoda véletlen! Még gyűjtünk Neki, csak ki ne derüljön ki a rokon a DM-nél:-)))”
 • 9. dblaci 2010. október 29. 10:13
  „Kivételesen nem fikázom a délmagyart, nem illik ide. Remélem jó hasznát veszik majd a pénznek, sok boldogságot!”
 • 8. sziszka1 2010. október 29. 09:54
  „nahát, micsoda véletlenek vannak!”
 • 7. spyder01 2010. október 29. 09:25
  „gratulálok legyen hozzá szerencséje!!!”
 • 6. Én2 2010. október 29. 08:51
  „Azt mondom, hogy jó helyre ment a pénz de nem véletlenül.
  Használják egészséggel.”
 • 5. Sandman 2010. október 29. 08:42
  „Jó helyre ment a pénz, akkor is ha esetleg nem véletlenül. Jól van ez így, még akkor is, ha ez a DM nyereményjátékoknak nem egy jó reklám!”
24 hozzászólás
12
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

2013-ban épülhet az elkerülő Vásárhelyen

Az északi elkerülő út építéséről, a tram train bevezetéséről is szó esett a közgyűlésen.
Tovább olvasom