Délmagyar logó

2018. 01. 19. péntek - Sára, Márió 2°C | 8°C Még több cikk.

Elavult a Hódtói Sportcsarnok báli felszerelése

Hódmezővásárhely - A Hódtói Sportcsarnokban a sporttevékenységekhez minden adott, a játéktér 4 éve újult meg, de a báli felszerelés elhasználódott - jelentette ki Ormos Ferenc intézményvezető.
Elmondta: az ilyen rendezvények lebonyolításához minden alkalommal védetté kell tenni a sportfelületet. Az ehhez szükséges parketta és szőnyeg már kopott.

– A csarnok érdekeltsége elsősorban a sport, így üzleti szempontból sem éri meg az új védőfelszerelésre rákölteni a közel 1 millió forintot, mivel bál évente csak egy van a Hódtóiban – tette hozzá Ormos Ferenc, akitől megtudtuk: a létesítmény kihasználtsága jó. Mindennap este 10 óráig vannak nyitva, az egyesületeknek a taós pályázatokból már jut forrás a bérleti díjakra, így nincs gond az üzemeltetéssel.

A báli szezont a Bethlen-iskola kezdi, évek óta a csarnokban ünnepel. Az intézményvezető szerint egy ilyen díszes eseményhez már nem illik a jelenlegi felszerelés, de ha úgy dönt az iskola, hogy továbbra is ott rendezi bálját, akkor annak továbbra sincs akadálya.

Kádár Péter, a Bethlen Gábor Református Gimnázium igazgatója megkeresésünkre elmondta, a helyszínnel kapcsolatban az adott bál előtt egyeztetnek a várossal és a csarnokkal. A helyszín kérdését alapvetően a végzős diákok száma és a szülők igénye határozza meg. Amennyiben a szülők többsége úgy igényli, hogy más helyszínen szervezzék a bált, akkor úgy járnak majd el, mint 2013-ban, amikor a Fekete Sasban rendezték. Az igazgató személyes véleménye az, hogy egy rendezvénynek az arra a célra épített épületben van a helye: bálozni bálteremben, kosárlabdázni sportcsarnokban illik.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Takarítják az árteret

Régi vágya valósult meg a mindszenti üdülőtulajdonosoknak. Tovább olvasom