Délmagyar logó

2018. 06. 18. hétfő - Arnold, Levente 19°C | 25°C Még több cikk.

Elballagtak a vásárhelyi középiskolások

Szombaton délelőtt búcsúztak el végleg középiskolai tanulmányaiktól és alma materüktől a végzős diákok a város hat középiskolájában.
A hol boldog, hol meg könnyes szemmel ballagó diákok utoljára még meghallgatták igazgatóik az ÉLET-re felkészítő intelmeit, fogadták szüleik, rokonai virágcsokrait.

Elballagtak a vásárhelyi végzősök. Fotó: Korom András (galéria)

A Hódmezővásárhelyi Integrált Szakképző Központ Eötvös József Székhelyintézményében 3 osztály 82 diákja, a Gregus Tagintézményben 4 osztály 106 tanulója, a Kalmár Zsigmond Tagintézményben 12 osztály összesen 267 tagja, míg a Corvin Tagintézményben 12 osztály 293 tanulója köszönt el középiskolás éveitől. A Németh László Gimnázium 3 végzős osztályából összesen 79-en ballagtak, míg a Bethlen Gábor Református Gimnázium 4 osztályának 98 diákját búcsúztatták tanáraik és diáktársaik.

Elballagtak a vásárhelyi végzősök. Fotó: Korom András (galéria)

Mi három ballagáson, a Gregusén, az Eötvösén és a Bethlenén voltunk ott kamerákkal, hogy megörökítsük a boldog, a diákok számára félig boldog, félig szomorú ünnepet.

Ballagás a Németh László Gimnázium Hódmezővásárhelyen. Fotó: olvasó-tudósító | Barta Soma (galéria)

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Padlóra kerültek a mindszenti polgárőrök

Május után beszüntethetik a hétvégi járőrözést is a mindszenti polgárőrök, ha addig nem találnak támogatókat. Tovább olvasom